YesOB: vrouwelijke smering op basis van natuurlijke ingrediënten

Bent u op zoek naar een vrouwelijke smering dat is natuurlijk en goed voor je huid? Als uw antwoord ja, dan OB Plantaardige Olie gebaseerde personal Glijmiddel is voor u!

YesOB beschikt over een luxe plantaardige olie gebaseerde formule die is voedende en zacht voor de huid geven blijvende gladheid en comfort. Grondig onderzocht en op verantwoorde wijze geformuleerd, ja smeermiddel beschikt over een scala aan originele, effectieve en gecertificeerde biologische ingrediënten te verwennen en voeden uw huid.

Elegant en discreet verpakt, YesOB heeft de kracht om je wereld te veranderen van binnenuit. Dit glijmiddel bevat geen parabenen, glycerine, hormonen of bekende irriterend voor de huid waardoor ze ideaal voor mensen met allergieën en gevoelige huid.

YesOB is natuurlijk en anders dan andere vrouwelijke smeermiddelen.

De meeste smeermiddelen op de markt bevatten chemische formuleringen, zoals glycerine, siliconen en paraben conserveermiddelen.

Als het slijmvlies binnen en rond de vagina niet over de beschermende laag gevonden op het oppervlak van de buitenste huid kan gemakkelijk worden beschadigd, geïrriteerd en gepenetreerd door deze synthetische chemicaliën. Glycerine, in het bijzonder, kan irriteren het slijmvlies en het bevorderen van de groei van spruw.

De biologische accreditatie van YesOB betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over synthetische additieven, chemicaliën of dierproeven. YesOB kan zelfs worden gebruikt door vegetariërs en veganisten.

YesOB voordelen:

  • Vrij van verborgen synthetische chemicaliën (al dan niet schadelijk).
  • Vrij van Parabenen, Glycerine en alle bekende mucosale irriterende stoffen.
  • Natuurlijke ingrediënten (plantaardig en voorkomend in de natuur).
  • Heilzaam (het gebruik van planten waarvan bekend is dat het slijmvlies en de huid ten goede komen).
  • Voel je echt goed op de huid en werk echt, echt goed.

YesOB ingrediënten.

Natuurlijke ingrediënten in YesOB zijn:

  • Sheaboter en cacaoboter voor gladheid.
  • Zoete amandelolie en zonnebloemolie voor zijdeachtige textuur en hydratatie.
  • Vitamine E, die de huid ten goede komt en fungeert als conserveermiddel.

Hypoallergeen en rijk voedend, deze natuurlijke olie gebaseerde smeermiddelen zijn perfect voor uitgebreide seksuele activiteit (maar merk op dat ze niet compatibel zijn met condooms).

Deze smeermiddelen bieden ook rustgevende verlichting voor elke dag smering, zelfs als geslachtsgemeenschap niet plaatsvindt.

Hoe gebruik je YesOB

YesOB kan extern en intern worden toegepast op zichzelf en partner, royaal gebruiken. Kan vrij en vaak worden gebruikt volgens de eigen behoeften van het lichaam.

Ik zou heel blij zijn om de YesOB Organic Plant Oil Based Lubricant aan te bevelen aan iedereen die prioriteit geeft aan natuurlijke, biologische of vegetarisch-vriendelijke producten zonder te beknibbelen op kwaliteit.

Yes OB