Oorzaken van onvruchtbaarheid bij vrouwen

Hier zullen we de algemene oorzaken van vrouwelijke onvruchtbaarheid te bespreken.

Onvruchtbaarheid is een aandoening die ongeveer 1 invloed uit elke 6 paren. Onvruchtbaarheid wordt gedefinieerd als het proberen zwanger te raken (met frequente geslachtsgemeenschap) voor minstens een jaar zonder succes. Vrouwelijke onvruchtbaarheid, mannelijke onvruchtbaarheid of een combinatie van de twee treft miljoenen paren in de Verenigde Staten. Naar schatting 10 tot 18 procent van de paren moeite hebben om zwanger te raken of het hebben van een succesvolle oplevering.

Onvruchtbaarheid het gevolg van vrouwelijke factoren ongeveer een derde van de tijd en mannelijke factoren ongeveer een derde van de tijd.

De symptomen van vrouwelijke onvruchtbaarheid

Het belangrijkste symptoom van onvruchtbaarheid bij vrouwen is het onvermogen om zwanger te raken. Een menstruele cyclus die te lang is (35 dagen of meer), te kort (minder dan 21 dagen), onregelmatig of afwezig kan betekenen dat je niet ovuleren bent. Er kunnen geen andere uiterlijke tekenen of symptomen zijn.

De oorzaken van onvruchtbaarheid bij vrouwen

De meest voorkomende oorzaken van vrouwelijke onvruchtbaarheid zijn problemen met de ovulatie, schade aan eileiders of baarmoeder, of problemen met de cervix. Leeftijd kan bijdragen tot onvruchtbaarheid omdat als een vrouw leeftijden, haar vruchtbaarheid natuurlijk neigt te verminderen.

Ovulatie problemen kunnen worden veroorzaakt door een of meer van de volgende:

 1. Een hormoon onbalans.
 2. Een tumor of cyste.
 3. Eetstoornissen zoals anorexia of boulimia.
 4. Alcohol-of drugsgebruik.
 5. Problemen met de schildklier.
 6. Overtollig gewicht.
 7. Intense oefening die een significant verlies van lichaamsvet veroorzaakt.
 8. Zeer korte menstruatiecycli.

Schade aan de eileiders of baarmoeder kan worden veroorzaakt door een of meer van de volgende:

 1. Bekken ontstekingsziekte.
 2. Een eerdere infectie.
 3. Poliepen in de baarmoeder.
 4. Endometriose of fibroïden.
 5. Littekenweefsel of verklevingen.
 6. Chronische medische aandoening.
 7. Een eerdere zwangerschap met ectopische (Tubal).
 8. Een aangeboren afwijking.
 9. DES-syndroom (de medicatie DES, gegeven aan vrouwen om miskraam of vroeggeboorte te voorkomen, kan leiden tot vruchtbaarheidsproblemen voor hun kinderen).

Hoe te voorkomen dat vrouwelijke onvruchtbaarheid

Als u een vrouw bent die een plan heeft om zwanger te raken, zijn er manieren om uw kans op een normale vruchtbaarheid te vergroten. De manieren zijn:

 1. Vermijd sigaretten en alcohol.
 2. Verminder cafeïne.
 3. Vermijd stress.
 4. Behoud een normaal gewicht.
 5. Neem het juiste supplement.

Praten over de juiste aanvulling ter verbetering van de vrouwelijke vruchtbaarheid, er is geen betere keuze dan Fertility Blend. Fertility Blend is een wetenschappelijk gevalideerd vrouwelijke vruchtbaarheids supplement om de vruchtbaarheid te verbeteren door de hormonale en menstruele cyclus balans te optimaliseren, ovulatie te bevorderen en de voortplantingsorganen en weefsels te ondersteunen.

Deze unieke formule is het eerste vruchtbaarheids product om synergetisch natuurlijke kruiden-en voedingsingrediënten te combineren met specifiek voor de reproductieve gezondheid van vrouwen. Fertility Blend bevat:

 1. Chasteberry. Dit kruid aangetoond dat het verbeteren van hormonale evenwicht en ovulatie frequentie.
 2. L-arginine. Dit aminozuur dat helpt bij het verbeteren van de circulatie naar het voortplantings gebied.
 3. Antioxidanten, groene thee, vitamine E en selenium. Ze zullen helpen herstellen van oxidatieve schade als gevolg van veroudering en omgeving.
 4. Foliumzuur wordt gebruikt om te helpen bij het verminderen van specifieke aangeboren afwijkingen bij kinderen.
 5. Vitaminen B6, B12, mineralen, ijzer, zink en magnesium. Ze zijn belangrijk om specifieke tekortkomingen te overwinnen en de gezondheid van de vruchtbaarheid te bevorderen.

Onvruchtbaarheid in koppels, echter, kan ook worden geleid door de mannelijke factor. In veel gevallen, mannelijke factor is nog meer dominant om onvruchtbaarheid veroorzaken. Daarom heeft Daily-Wellness Company ook een speciaal vruchtbaarheids supplement voor mannen gemaakt. Fertility Blend is de producten die worden aanbevolen aan alle koppels die hun vruchtbaarheid willen verbeteren en hun kans op het krijgen van een gezonde zwangerschap vergroten.

Fertility Blend