vitamine esențiale pentru a crește numărul de spermatozoizi și a motilității

Prin cresterea aportului lor de trei vitamine esentiale, barbatii pot ajuta la îmbunătățirea numărului de spermatozoizi și a motilității spermei.

Există mai multe metode naturale de a combate infertilitatea la barbati. De exemplu, experții sugerează că bărbații să adopte o dieta sanatoasa, creste exercitarea lor de zi cu zi, pentru a primi o multime de somn, reduce stresul, și pentru a evita toxinele din mediu care cauzează probleme de fertilitate.

Mai mult decât atât, există vitamine specifice pentru a ajuta la bărbați crește calitatea spermei.

Trei vitamine esentiale pentru a creste calitatea spermei.

1. Seleniul este un mineral care protejeaza celulele de la daune oxidativ si este util pentru funcția spermei și fertilitatea. Seleniul imbunatateste formarea spermei, cantitatea, structura, calitatea, motilitatea, și funcția.

Epididimului, tubul prin care sperma trece de la testiculului prin penis, are nevoie de seleniu pentru a funcționa corect.

deficit de seleniu a fost legata de infertilitate de sex masculin, în timp ce suplimentarea cu seleniu la bărbați a fost demonstrat de a imbunatati ratele de sarcina.

2. Vitamina C este un important antioxidant care ajuta la prevenirea defectelor spermei și stimulează motilitatea spermei. Studiile au arătat niveluri care mai scazute de vitamina C duce la infertilitate si a crescut deteriorarea materialului genetic spermei.

Vitamina C are o moștenire de a oferi multe beneficii de sănătate, și este la fel de util pentru stimularea fertilității, deoarece este la stimularea imunității.

3. Zincul se găsește în concentrații mari în organele sexuale masculine si sperma. Zincul este necesar pentru a face membrana exterioara si coada spermatozoizilor si spermei mature in mod corespunzator.

Zinc deficiency has been linked to low sperm counts and testosterone levels. Exposure to stress, cigarette smoke, pollution, and alcohol can deplete zinc.

Zinc supplements have been shown to improve sperm count, motility, form, function, quality, and fertilizing capacity.

How to easily increase the intake of essential vitamins.

Taking FertilityBlend for Men is an easy way you can do to increase the intake of those three essential vitamins in order to improve your reproductive health.

What is FertilityBlend for Men? It is a supplement from Daily Wellness Company that contains essential vitamins highly required for male fertility.

FertilityBlend for Men comes with selenium, vitamin C and zinc in the right dosage. This product is even enriched with other substances to increase its efficacy. The other substances include L-carnitine, green tea, ferulic acid and also B vitamins (B6, B12 and folate).

In conclusion, FertilityBlend is a complete and perfect fertility supplement for men. It has all the qualities needed to improve sperm count and motility..

Take 3-4 capsules of FertilityBlend per day along with your meals for the first one month. Continue taking at least 2 capsules per day with meal and expect significant improvements after 3 months.

Fertility Blend
vitamine esențiale pentru a crește numărul de spermatozoizi și a motilității