Vilka är de tecken på friska spermier?

Kvaliteten på en mans sperma bestäms av grundläggande tecken. Du kan läsa tecken på att ha friska spermier från vanor och uppkomsten av en man.

Den allmänna konventionen är att ju mer maskulin en kille ser ut, måste högre hans spermier vara. Men ser kan vara vilseledande. Det är inte nödvändigt att en kille som ser ut som en reinkarnation av en grekisk gud kommer att ha en hälsosam spermie.

Vikten av friska spermier

Du behöver en stark spermier för graviditet. Det räcker inte med att ha en hälsosam spermieantal om kvaliteten på sperman är inte bra. Det är därför; du behöver för att identifiera de fysiska tecknen på friska spermier.

Fysiska tecken på att ha friska spermier

Du kommer att behöva ha en medicinsk Checkup session med din vårdgivare för att vara exakt säker på att saker och ting är bra med din sperma. Emellertid, dessa fysiska tecken tyder på att du har en hälsosam sperma.

  1. rutinmässig övning. Män som utövar i 15 timmar eller mer en vecka har en spermiekoncentration 73% högre, enligt forskare från Harvard.
  2. du äter mycket fisk. Fisk är en stor källa till Omega-3 och protein, men det spelar också en stor roll i din spermiekoncentration.
  3. bär inte snäva underkläder. Tighty whities kan vara lite begränsande för din manlighet och det är också kvävande för dina simmare. Män som bär boxershorts istället för tätt sittande underkläder är 24% mindre benägna att ha en låg motila spermieantal.
  4. Undvik mikrovågor. Reheating maten i en Tupperware container kan vara skadligt för din sperma. Detta beror på att en kemikalie som kallas bisfenol-A (BPA) kan läcka från plast och Seap i maten.

Tillägg för friskare spermier

Utövar regelbundet, äta mycket fisk, bär förlora underkläder och undvika uppvärmda livsmedel är enkla men effektiva sätt att förbättra din spermieantal och kvalitet.

För att få bättre resultat, ta Semenax från Leading Edge Health. Semenax innehåller naturliga ingredienser som ökar den sexuella hälsan hos användaren. Det hjälper till att öka libido och sexuell prestation hos män. Det förbättrar också erektioner av användaren.

Detta tillägg fördubblar spermiekoncentrationen genom att främja korrekt blodflöde i penis. Dessutom ökar också produktionen av de manliga hormonerna för att få en hälsosam och bättre sexuell upplevelse.

Tillägget ökar kväveoxid, vilket ökar blodflödet in i penis för längre och hårdare erektioner. Det ökar också spermieantalet på grund av ökade nivåer av testosteron. Semenax är verkligen en produkt du behöver använda för att få friska spermier och utmärkt sexuell prestation i sängen.

Semenax