VigRX spray de erectie pentru barbati

Dacă vă confruntați cu probleme de durată în pat, VigRX Spray (spray de erectie pentru barbati) este un produs ar trebui să utilizați. Acesta este un spray pentru a face să dureze mai mult în pat rock și soția ta!

VigRXDelaySpray este unul dintre produsele din linia de produse VigRX. Alte produse pe linia sunt VigRXPlus și VigRXOil. În acest post, cu toate acestea, ne vom concentra pentru a discuta VigRXDelaySpray.

Despre VigRX Spray

Acesta este un spray care ajută la desensibilizarea penisului, astfel încât să dureze mai mult de două sau trei minute. Acesta este un desensibilizant pentru bărbați, care conține un anestezic foarte usoara, care tinde spre întârzierea răspunsului sexual, dar nu interferează cu satisfacția de a avea un orgasm sau placere de sex.

Sexul nu este numai despre tine plăcut, ci mai degrabă despre nevoile partenerului si vrea. O durată mai mare în pat va îmbunătăți nu numai placerea sexuala si puterea orgasmului, dar partenerul tau va experimenta, de asemenea, un sentiment sporit de satisfacție sexuală.

Cum funcționează VigRX Spray?

Funcționează Spray-ul, deoarece conține un anestezic blând numit benzocaina, care are o istorie de utilizare în producția de bine-cunoscute „prezervative rezistenta.“ Anestezicul inhibă canalele de sodiu dependente de tensiune situate pe membranele nervoase in tesutul penian, sistarea astfel propagarea potențialului de acțiune. Practic, această acțiune relaxează nervii omenescului.

Formula cu acțiune rapidă permite bărbaților să-și prelungească performanța sexuală fără să ejaculeze prea repede. Ce face acest produs diferit este modul în care un utilizator este responsabil de cât timp durează. Cu cât pulverizați mai mult, cu atât rezistați mai mult.

Formula în VigRX spray de erectie pentru barbati

Secretul pentru succesul și popularitatea spray VigRX de erectie pentru barbati vine în jos pentru a sale naturale și una de o formulă de fel. În primul rând, acest spray conține aminobenzoat de etil, care este adesea utilizat în produse de întârziere de sex masculin, datorită proprietăților sale ușoare, naturale și în condiții de siguranță.

De asemenea, conține o serie de extracte populare pe bază de plante găsite în industria de accesoriu de sex masculin, ar fi extract de rădăcină Panax Ginseng și extract de rădăcină Ginkgo biloba, care sunt cunoscute pentru a ajuta la întărirea și ferm pielea.

Beneficiile VigRX spray de erectie pentru barbati

  • Întârzie-ți orgasmul.
  • Bucurați-vă de intimitate mai lungă
  • Să ai mai multă plăcere.
  • Ajută-i punctul culminant.
  • Ușor de utilizat

Să utilizați acest spray natural pentru erectie mai lungi

VigRX spray este simplu de utilizat, făcându-l ideal pentru a lua cu tine oriunde te duci. Pentru a utiliza, 10 minute înainte de intimitate, pur și simplu spray 1-3 aplicații pe penis și freca în arbore și gland. Spălați bine penisul înainte de sex oral și nu se aplică la pielea ruptă sau iritată.

VigRX spray de erectie pentru barbati este un produs de calitate excelentă, care a fost fabricat în conformitate cu reglementările stricte de sănătate și siguranță. Este rapid-acționează și ușor de aplicat, ceea ce face alegerea bărbaților ideal pentru un desensibilizator. Este timpul pe care le-ați pus în spatele acestor zile jenant și a adus o schimbare revoluționară de a înflori sex și romantism în viața ta.

 

VigRX Plus