VigRXDelaySpray: een magische spray voor langere erectie

Als u geconfronteerd bent problemen blijvend in bed, VigRXDelaySpray is een product dat u moet gebruiken. Dit is een spray voor het maken van je langer in bed en rock uw vrouw!

VigRXDelaySpray is één van de producten in de VigRX productlijn. Andere producten op de lijn zijn vigrxplus en VigRXOil. In deze post, echter, zullen we ons richten op VigRXDelaySpray bespreken.

Over VigRXDelaySpray.

Dit is een spray die helpt bij het desensibiliseren van de penis, zodat je langer dan twee of drie minuten duren. Dit is een desensitizer voor mannen die een zeer milde verdoving die werkt in de richting van het uitstellen van uw seksuele respons, maar heeft geen invloed op de tevredenheid van het hebben van een orgasme of plezier van seks bevat.

Seks is niet alleen om te behagen zelf, maar eerder over de behoeften van je partner en wil. Blijvende langer in bed zal niet alleen het verbeteren van uw seksuele genot en de kracht van het orgasme, maar uw partner zal ook een verhoogd gevoel van seksuele bevrediging te ervaren.

Hoe VigRXDelaySpray werkt?

De spray werkt omdat het een milde verdoving genaamd benzocaïne, die een gebruiksgeschiedenis bij de bereiding van bekende heeft bevat “endurance condooms.” De anesthetische remt spanningsafhankelijke natriumkanalen zich op zenuwmembranen binnen het penisweefsel, waardoor staken van de propagatie van actiepotentialen. Kortom, deze actie ontspant de zenuwen van de mannelijkheid.

The fast-acting formula allows men to prolong their sexual performance without ejaculating too quickly. What makes this product different is the way that a user is in charge of how long he lasts. The more you spray, the longer you last.

VigRXDelaySpray formula.

The secret to the success and popularity of the VigRXDelaySpray comes down to its natural and one of a kind formula. Firstly, this spray contains Ethyl Aminobenzoate which is often used in male delay products due to its mild, natural and safe numbing properties.

It also contain a number of popular herbal extracts found in the male enhancement industry such as Panax Ginseng Root Extract and Ginkgo Biloba Root Extract, which are known to help strengthen and firm the skin.

The benefits of VigRXDelaySpray.

  1. Delay your orgasm.
  2. Enjoy longer intimacy.
  3. Have more pleasure.
  4. Help her climax.
  5. Works quickly.

Hoe deze natuurlijke spray voor langere erectie.

VigRXDelaySpray is eenvoudig te gebruiken, waardoor het ideaal om mee te nemen overal mee naartoe. Te gebruiken, 10 minuten voor het vrijen eenvoudig op de penis spuiten 1-3 toepassingen en wrijf in de schacht en eikel. Was de penis grondig voor orale seks en niet van toepassing op gebroken of geïrriteerde huid.

Conclusie.

VigRXDelaySpray is een uitstekende kwaliteit van het product dat is vervaardigd in overeenstemming met de strenge gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Het is snelwerkend en gemakkelijk aan te brengen, waardoor het veel mannen ideale keuze voor een desensitizer. Het wordt tijd dat je er achter die pijnlijke dagen en bracht een revolutionaire verandering te bloeien seks en romantiek in je leven.

VigRX Plus