VigRXDelaySpray: магически спрей за дълъг ерекция

Ако сте изправени пред проблеми с продължителност в леглото, VigRXDelaySpray е продукт трябва да се използва. Това е спрей за което ви продължи по-дълго в леглото и рок жена ти!

VigRXDelaySpray е един от продуктите в продуктовата линия VigRX. Други продукти на линия са VigRXPlus и VigRXOil. В този пост, обаче, ще се съсредоточим, за да обсъдят VigRXDelaySpray.

За VigRXDelaySpray.

Това е спрей, който помага за намаляване на чувствителността на пениса, така че да продължи по-дълго от две или три минути. Това е desensitizer за мъже, който съдържа много мек анестетик, който работи в посока забавяне вашия сексуален отговор, но не пречи на удовлетвореността на оргазъм или удоволствие от секса.

Сексът не е само за себе си угаждат, а по-скоро за нуждите на партньора си и иска. Продължителност повече в леглото, не само ще подобри вашето сексуално удоволствие и силата на оргазма, но партньорът ви също ще изпитат повишено чувство на сексуално удовлетворение.

Как VigRXDelaySpray работи?

Спреят работи, тъй като съдържа лека упойка наречен бензокаин, който има история на употреба в производството на добре известни “издръжливост презервативи.” The анестетик инхибира волтаж-зависими натриеви канали разположени на нервните мембрани в пенисна тъкан, като по този начин прекратяване на размножаване на потенциал на действие. По принцип, това действие успокоява нервите на мъжеството.

The fast-acting formula allows men to prolong their sexual performance without ejaculating too quickly. What makes this product different is the way that a user is in charge of how long he lasts. The more you spray, the longer you last.

VigRXDelaySpray formula.

The secret to the success and popularity of the VigRXDelaySpray comes down to its natural and one of a kind formula. Firstly, this spray contains Ethyl Aminobenzoate which is often used in male delay products due to its mild, natural and safe numbing properties.

It also contain a number of popular herbal extracts found in the male enhancement industry such as Panax Ginseng Root Extract and Ginkgo Biloba Root Extract, which are known to help strengthen and firm the skin.

The benefits of VigRXDelaySpray.

  1. Delay your orgasm.
  2. Enjoy longer intimacy.
  3. Have more pleasure.
  4. Help her climax.
  5. Works quickly.

Как да използвате този естествен спрей за по-дълъг ерекция.

VigRXDelaySpray е лесен за използване, което го прави идеален да вземете със себе си навсякъде. За използване, 10 минути преди близост просто спрей 1-3 приложения върху пениса и търка в шахтата и главичката. Измийте пениса старателно преди орален секс и не се прилага по отношение на раздразнена и разранена кожа.

Заключение.

VigRXDelaySpray е отлично качество на продукта, който е бил произведен в съответствие с стриктни правила за здраве и безопасност.

Той е бързодействащ и лесен за нанасяне, което го прави много мъже идеален избор за desensitizer. Това е време да сложите зад тези неудобни дни и донесе една революционна промяна на цвят секса и романтиката в живота си.

VigRX Plus
VigRXDelaySpray: магически спрей за дълъг ерекция