Vi ste ono što jedete: najbolja dijeta za mušku plodnost

Pitate se o plodnosti plan prehrane za muške? Što čovjek jede tijekom začeća fazi je važno, pogotovo ako imate problema s plodnošću.

Vi ste ono što jedete.

Vi ste ono što jedete. Tako su svoje sperme. Ispada da spermiji su nevjerojatno osjetljivi na ono što jedemo. Kada smo jesti namirnice koje su dobre za plodnost ispada da povećanje broj spermija, pokretljivost i morfologija su bolje, pa čak i DNK unutar sperme je zdraviji.

Zdrava DNA sperme smanjuje rizik od pobačaja i rođenja grešaka, a poboljšanje izgledi za stvaranje zdravo dijete koje će nositi u pojam, tako da ono što zdrav sperme? Hajde da vidimo.

Najbolji plan prehrane za poboljšanje plodnosti muškaraca.

Vaša prehrana bi trebala biti jednako uravnotežen, raznolika i hranjiv. Zdrava prehrana koja uključuje obilje ribe, povrća i cjelovitih žitarica znači aktivnije spermu. S druge strane, prehrana bogata trans masti može smanjiti broj spermija u spermi.

Neki specifični savjet za buduće tate:

  • Jedite obilje hrane bogate vitaminom C i drugim antioksidansima. Ovi nutrijenti pomažu spriječiti oštećenja sperme i potaknuti pokretljivost (kretanje).
  • Uzmite dovoljno cinka. Nedostatak cinka može napraviti pramen sperma zajedno i doprinose neplodnosti. Veliki izvori koji će vam pomoći cink vam je potrebno svakodnevno uključuju kamenice, extra-lean Juneći, pečeni grah i tamno pileće meso.
  • Fuel up on folic acid. Men with low levels of this key B vitamin have trouble producing healthy sperm. You may be able to get the daily minimum of 400 micrograms from fortified breakfast cereals, leafy greens, legumes, and orange juice.
  • Cut out (or cut back on) alcohol. An occasional drink is generally considered safe, but studies show that drinking wine, beer, or hard liquor daily can reduce testosterone levels and sperm counts and raise the number of abnormal sperm in your ejaculate.

Take supplement every day.

You will also need to take supplement every day. A supplement is no substitute for a healthy diet, but it can help you make sure you’re getting the nutrients you need.

Najbolji dodatak za plodnost muškaraca je Semenax koja je vrlo bogata namirnica, te uključuju vitamine, minerale i druge korisne tvari.

čak Semenax ne samo da će poboljšati svoju plodnost, ali cijeli seksualno iskustvo kao dobro.

Seksualni užitak osjećate ovisi o količini sjemena ćete ejakulirati; Naravno, to će veća biti volumen, to bolje. To je zato što je količina sjemena se izbaci će također odrediti koliko mišići će biti potrebno za kontrakcija. Intenzivniji i jači to će biti intenzivniji će biti orgazam.

A sa svojim snažnim aktivnim sastojcima, Semenax radi odlično poboljšati kvalitetu ukupne sperme i povećavaju volumen.

Semenax
Vi ste ono što jedete: najbolja dijeta za mušku plodnost