Vad är definitionen av erektil dysfunktion

Inte alla sexuella problem kan betraktas som erektil dysfunktion. Erektil dysfunktion är specifikt tillstånd, lära den verkliga definitionen här.

Vad är den verkliga definitionen av erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion (ED) är oförmågan att få eller behålla en erektion fast nog att ha samlag. Det är också ibland kallas impotens.

Enstaka ED är inte ovanligt. Många män upplever det under tider av stress. Frekvent ED kan vara ett tecken på hälsoproblem som behöver behandling. Det kan också vara ett tecken på känslomässiga eller relationssvårigheter.

Symtom på erektil dysfunktion

Män kan inte alltid lyckas uppnå en erektion, och om detta sällan händer, anses det inte ett problem.

Däremot ED inte bara hänvisa till en fullständig oförmåga att få en erigerad penis. Symptomen kan också inkludera kämpar för att behålla en erektion tillräckligt länge för att slutföra samlag eller en oförmåga att ejakulera.

Det finns också ofta emotionella symtom såsom förlägenhet, skam, ångest, och en minskad intresse för samlag.En man anses ha ED när dessa symptom förekommer regelbundet.

Orsaker till erektil dysfunktion

Manlig sexuell upphetsning är en komplex process som involverar hjärnan, hormoner, känslor, nerver, muskler och blodkärl. Erektil dysfunktion kan bero på ett problem med någon av dessa. På samma sätt kan stress och psykiska hälsoproblem orsaka eller förvärra erektil dysfunktion.

Ibland orsakar en kombination av fysiska och psykiska problem erektil dysfunktion. Till exempel, en mindre fysisk kondition som saktar din sexuella svar kan orsaka ångest om att upprätthålla en erektion. Den resulterande ångesten kan leda till eller förvärra erektil dysfunktion.

Hur man behandlar erektil dysfunktion

Efter att veta definitionen av erektil dysfunktion inklusive symptomen och orsaker, nu kanske du vill veta behandlingen.

Erektil dysfunktion är behandlingsbar. Om du går till en läkare, du måste ordineras vissa läkemedel. Vissa mediciner som hjälper behandla erektil dysfunktion är Alprostadil, avanafil, sildenafil, tadalafil, testosteron och vardenafil.

Men om du letar efter en naturlig behandling, är vårt förslag att ta Male extra. Du behöver veta Maleextra är inte en drog, det är ett komplement tillverkade av naturliga ingredienser. De inkluderar pomegranate, L-arginin, metyl sulfonyl methanecreatine, Cordyceps och zink.

De är de ingredienser som krävs för att bota erektil dysfunktion. Ta Maleextra regelbundet och få följande fördelar:

  • Supercharge ditt sexliv och öka ditt sovrum förtroende.
  • Få större, hårdare, längre varaktig erections och mer intensiva orgasmer.
  • Helt tillfredsställa din partner med super uthållighet och hela natten uthållighet.
  • Tillfredsställelse garanteras med våra 60 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Male Extra fungerar definitivt. Om du har sökt efter en manlig förbättring tillägg som kan ge dig positiva resultat utan biverkningar, är svaret.

Male Extra