Uzroci prostate proširenje i liječenje

Jedan od najčešćih problema s prostatom je proširenje. Ovdje ćemo naučiti uzroke povećanja prostate i pokušati pronaći tretman.

povećanje prostate je također poznat kao BPH ili benigna hiperplazija prostate. BHP se smatra normalno stanje muškog starenja, a mnogi muškarci stariji od 80 godina imaju BHP simptome.

Uzroci povećanja prostate.    

Prostate uzrokuje proširenje zapravo nepoznata. Nema konsenzus među liječnicima na točno zašto prostata počinje povećanje, iako je široko se nagađa da višak određenih hormona može biti katalizator.

Jedno istraživanje je pokazalo visoku korelaciju između razina DHT (dihidrotestosteron) u krvi i povećanom prostatom. S druge strane, muškarci s niskim DHT ne doživljavaju povećanom prostatom.

Estrogen također je povezan s povećanjem prostate. Kao muškaraca dobi, manje testosterona nalazi se u krvotok stvara veći udio estrogena. Visoke razine estrogena su dokumentirani kao marker za ovo stanje kao dobro.

Simptomi povećanja prostate.

  • Nepotpunog pražnjenja mjehura.
  • Noćnog mokrenja, a to je potreba za mokrenjem dva ili više puta po noći.
  • Dribling na kraju vašeg mokraćnog potoka.
  • Inkontinencija, odnosno istjecanje urina.
  • Potreba za natezanje prilikom mokrenja.
  • Slab mlaz urinarna.
  • Iznenadni nagon za mokrenjem.
  • Usporena ili odgođeno urinarna tok.
  • Bolno mokrenje.
  • Krv u mokraći.

Što je pravi tretman za proširenje prostate?

Nakon što je dijagnoza povećanje prostate je napravio, vaš liječnik može preporučiti ne hitno liječenje ako su simptomi blagi.

Likely, one or more exams will be conducted per year to be sure that you are not developing any complications from prostate enlargement.

Some precautions can help to avoid worsening of symptoms of prostate enlargement and complications.

Do not delay urination once you experience an urge. Urinate as soon as you feel the urge, and empty the bladder completely.

Taking the right supplement is also necessary to maintain prostate health and treat prostate enlargement.
And the supplement we highly recommend is ProstatePlus. This supplement is responsible helping you have a healthy prostate.

ProstatePlus je proizvod koji se sastoji od svih prirodnih sastojaka koji su sigurni za ljudsku upotrebu. Ovo je idealan proizvod za smanjenje upale ili iritacije na vašem prostate. To je značilo da se smanji simptome za one ljude koji su doživjeli takav nenormalan povećanje prostate.

Dodatak će pomoći u rješavanju problema povezanih s mokrenje poteškoće i da se osjećate ugodno. To je jednostavan proizvod za korištenje i ne treba instrukcije od liječnika.

Male Extra