Trei steroizi anabolizanți pentru creșterea musculară

Oamenii care lucrează cu sârguință pentru a-și construi mușchii nu știu că utilizarea steroidului anabolic este cel mai eficient ajutor pentru obținerea creșterii musculare.

Vrei să fii mare; dorești mușchii de țesut muscular slab pe cadru, iată două opțiuni pentru tine:
1. Luați ruta naturală, folosind suplimente naturale (câștiguri lente).
2. Luați steroizi anabolizanți (câștiguri rapide).

Mușchi steroizi de construcție

Aproape toate steroizii anabolizanți pot fi etichetați ca steroizi pentru mușchi, într-o anumită măsură; la urma urmei, dacă acestea sunt anabolice, ele promovează hipertrofia musculară.
Desigur, unele steroizi promovează mai mult decât altele; de exemplu, steroizi ca Anavar, deși anabolic va face foarte puțin pentru majoritatea bărbaților atunci când încearcă să câștige sau în vrac.
Când căutați steroizi de construcție musculară de calitate, există câteva puncte cheie pe care le dorim la joc; îmbunătățește activitatea anabolică, îmbunătățește sinteza proteinelor și reținerea azotului, și face lucrurile în timp ce îmbunătățește activitatea metabolică, astfel încât cel puțin grăsimea este câștigată.
Desigur, după cum probabil știți, unele dintre aceste steroizi servesc și altor scopuri, cum ar fi condiționarea și tăria.

Ce steroizi anabolizanți trebuie să aleagă pentru creșterea musculară

Pentru un ciclu bun de câștig în masă, majoritatea bărbaților vor găsi că testosteronul este perfect (sub orice formă). Nu numai că este în general bine tolerată de bărbații în stare bună de sănătate, dar este și cel mai eficient steroid anabolic al tuturor timpurilor.
În general, pentru un ciclu bun de câștig în masă, vă încurajăm să faceți întotdeauna baza de testosteron, iar pentru mulți acesta va fi singurul steroid pe care îl luați. Dianabol plus optează pentru un stack (de exemplu, Dianabol plus Testosteron).
Pentru a face alegerea corectă înainte de a cumpăra, iată o listă a principalelor steroizi anabolizanți recomandați pentru tratamentele pentru masele musculare:
1. Testosteronul.
2. Dianabol.
3. Anadrol.
Dacă nu știți cum să utilizați steroizi, majoritatea dintre aceștia vin cu instrucțiuni privind modul de utilizare pe sticlă. Amintiți-vă că nu numai că veți avea nevoie să luați câteva dintre aceste steroizi pentru a construi muschi slabi, dar și dieta dvs. va trebui să fie pe punctul.
Consumul într-un excedent mic de calorii este esențial atunci când încercați să puneți pe masa slabă și vă va ajuta să obțineți tot ce este mai bun din ciclul dumneavoastră.

 

Steroids