Tratamentul libidoului care functioneaza

libido scăzut înseamnă o scădere a apetitului sexual, care duce la o scădere a activității sexuale. Să recapitulăm un potențial tratament pentru nivelul scazut al libidoului, care funcționează pentru bărbați.

libido scăzut poate proveni dintr-o varietate de cauze. Cel mai frecvent, de sex masculin libidoului scazut este un rezultat al efectelor secundare de medicatie, boli fizice sau psihice, stres, imbatranire, si probleme hormonale (cel mai adesea, scazut de testosteron).

Care este cel mai bun tratament libidoului care lucreaza pentru barbati

Puteți încerca aceste măsuri eficiente pentru a îmbunătăți scaderea libidoului:

  • Discutați cu un terapeut. Factori emotionali, precum și factorii fizici pot afecta libidoul. O pierdere de dorinta este mai probabil în rândul bărbaților care și-au pierdut un soț, sunt șomeri sau au venituri mici, sau s-au retras. Discutați cu un terapeut, dacă aveți o problemă.
  • Noțiuni de cel puțin 200 minute de activitate aerobică moderată-intensitate o săptămână duce la îmbunătățirea performanțelor sexuale și nivelurile de testosteron.
  • Scădere în greutate. Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți obezi. Având mai puțină grăsime abdominală corelată cu dorința îmbunătățită.
  • Controlați-vă dieta. Într-un studiu de bărbați obezi cu diabet zaharat de tip 2, tăierea aproximativ 600 de calorii pe zi, urmând un scăzut de grăsimi, de înaltă proteine, moderat-dieta carbohidrati a fost eficace în îmbunătățirea dorinței sexuale.
  • Verificați-vă medicamentele. Efectele secundare și interacțiuni de medicație ar putea contribui la pierderea de dorinta sexuala. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vedea dacă oricare dintre dumneavoastră medicamente actuale ar putea afecta dorinta sexuala.

Tratamentul libidoului care functioneaza

Nu uitați să utilizați suplimentul masculin. Toate tratamentele de mai sus ar putea să nu fie completă fără suplimentarea. Cu toate acestea, ar trebui să alegeți un supliment care a fost dovedit eficace în tratarea libidoului scăzut de bărbați. Un alt lucru important, suplimentul ar trebui să fie, de asemenea, naturale și aprobate de FDA.

Astăzi, Male Extra  apare ca cel mai proeminent produs masculin. Male Extra  are atât de multe avantaje, făcându-l un supliment major în rândul bărbaților. Masculin extra este un supliment de sex masculin, cu un amestec unic de ingrediente nu numai că poate face penisul mai lung și mai mare, se poate da, de asemenea, o mai bună unitate de sex, și un control mai bun asupra erecții luând aceste pastile în mod regulat poate da, de asemenea, orgasme mai intense.

Principalele ingrediente ale acestui supliment accesoriu de sex masculin sunt rodie și niacina. Un comprimat conține un masiv 500 miligrame de rodii. Rodii a fost dovedit eficient în creșterea duritatea erectiei, în timp ce niacina a fost legat de reducerea oboseala si imbunatatirea rezistenta.

De asemenea, are alte ingrediente ar fi L-arginina, un aminoacid care produce oxid nitric care, la rândul său, produce erectii dure prin dilatarea vaselor de sange la tesuturile erectile penisului. Alte ingrediente sunt metil sulfonil metan, Creatina, Cordyceps, și zinc. Toate ingredientele nu sunt numai naturale. Sunt în siguranță să consume. Dacă sunteți în căutarea pentru tratamentul libidoului care funcționează, este recomandat să încercați Male Extra .

Male Extra