Transformarea organismului: de la grăsime la mușchi

Vă vom arăta cum să obțineți o transformare fizică tip de model, pornind de la o condiție în care aveți o cantitate bună de grăsime și o mase musculară mică.

Stim aceasta pozitie descurajatoare pentru a incepe calatoria de fitness, dar vestea buna este ca poti face o schimbare uluitoare in doar cateva luni.

Muschii trebuie hrăniți

Undeva în ultimele decenii, oamenii de pretutindeni au început să confunde o dietă sănătoasă cu “dieta”.
Dieta este o lipsă simplă în numele pierderii de grăsime. Cu aceasta vine slăbiciunea fizică, nefericirea și declinul atletismului. Cunoaște diferența dintre “dietă” și “o dietă sănătoasă”.
Fără îndoială, menținerea compoziției corpului este înfășurată în dieta ta. Dar nu trebuie să mănânci sau să renunțați la carbohidrații și să mestecați broccoli toată ziua. Dieta extremă neagă corpul de ceea ce are nevoie pentru a avea o creștere sănătoasă sub formă de țesut muscular. Pe termen lung, în mod surprinzător, poate duce, de asemenea, la obținerea de grăsimi.
Folosirea pierderii de mușchi ca marker al unei dietă prea extremă este o modalitate bună de a menține o abordare sănătoasă și asigurați-vă că corpul dumneavoastră obține ceea ce are nevoie pentru a ține pasul cu o pregătire consistentă și intensă.
Amintiți-vă: Puteți mânca orice junk vechi pentru a construi grăsime. Când mâncați pentru a vă construi mușchii și pentru a vă da mușchilor combustibilii pe care îi necesită – cum ar fi aminoacizii și peptidele bioactive pentru a ajuta sinteza proteinelor musculare – ajutați mușchii să continue să crească, să se îmbunătățească și să facă performanțe la un nivel înalt!

Nutriția și antrenamentul necesare pentru transformarea grăsimii în mușchi

Pentru nutriție, ar trebui să cunoașteți deja planul: lipiți-vă de alimente întregi, scapați de ceva procesat, alimentați cât mai mult zahărul, încărcați pe carne slabă și încărcați alimentele fibroase.
Pentru ca porțiunea de antrenament din mersul tău să devină din nou medie și săracă, vă recomandăm următorul program simplu.
Antrenamentul este o împărțire de cinci zile:
• Ziua 1 se concentrează pe partea superioară a corpului.
• Ziua 2 vă oferă câteva cursuri HIIT (antrenament cu interval de intensitate mare), utilizând echipamente de greutate corporală și cardio.
• Ziua 3 vizează corpul inferior.
• Ziua 4 lovește absul și se concentrează pe recuperare (yoga / stretching / rolling).
• Ziua 5 revine la greutatea corporală HIIT și / sau la echipamentul cardio.
Acest program este un pic neortodox și rezultatele vor produce o creștere a masei musculare musculare și a mărimii musculare, precum și o reducere gravă a greutății corporale pentru un plan care să atingă cele mai bune rezultate din ambele lumi.

 

Steroids