Tips til menn som har problemer med å holde oppreist under sex

Etter å ha problemer med å holde oppreist under seksuell aktivitet? Leter du etter noen måter som kan gi deg lindring fra bryet?

Vel, hvis dette er problemet deretter vente her og lese denne artikkelen helt. Her er alle menn som har problemer med å holde oppreist vil bli guidet på hvordan å fikse det og hvordan å holde seg høyt hver gang.

Betydningen av ereksjon

Vi vet alle at det å ha sex bør være en glad, morsom og energisk utgivelse for både menn og kvinner. Men for noen menn, spesielt når de blir eldre, moroa er zapped fra ligningen fordi de er bekymret for sin penis blir vanskelig og holde hardt.

Det er fysiologiske og psykologi grunner en manns penis er ikke som bor vanskelig slik det pleide. Men vi har tre tips for å hjelpe din penis blir hard og holde hardt, slik at du kan ha god sex med partneren din (og ikke bekymre deg så mye).

Tre tips for å hjelpe menn som har problemer med å holde oppreist

1. Forspill.

Selv om du har prøvd mange forskjellige forspill, må du delta i den slags forspill som du virkelig liker og synes er spennende / opphissende. Hvis du gjør noe bare fordi du tror du skal, er det ikke like sannsynlig å hjelpe ereksjon som om du gjorde noe sammen som du likte / følte opphisset av.

2. Slapp av.

Ja, det er sex, og det kan føles som en veldig stor avtale i begynnelsen-men det er også “Just sex “. Det er gjennomførbart. Og du vil helt finne ut av det. Det tar de fleste litt trening og prøving og feiling, som å lære noen nye ferdigheter.

Når du får taket på dette, vil du-i all sannsynlighet-være å gjøre dette for mye av resten av livet. Så slapp av, puste dypt, hvis du tar deg selv søppel snakker selv da fortelle din indre kritiker å Hush, og rev deg opp slik du ville for noe viktig.

Fortell deg selv at du er kjempebra, hun er i deg, Sex vil være stor, og du kan lene deg tilbake og nyte. Og så nyte hvert øyeblikk, vel vitende om at det virkelig blir bedre og bli bedre.

3. Bruke VigRX Oil

VigRX Oil er et produkt utviklet for å gi deg sterk ereksjon hvis du lider av erektil dysfunksjon eller hvis du bare vil ha ekstra sterk og hard ereksjon.

Selskapet bak oljen er Leading Edge Health som er kjent for sine gode resultater erektil dysfunksjon piller kalt VigRXPlus.

Bruk av olje eller fløte for å oppnå ereksjon er relativt ny metode i forhold til de mer brukte pillene. Det er imidlertid en stor forskjell mellom de to metodene, og det er tiden det tar for de aktive ingrediensene for å nå den høyre delen av kroppen din.

Olje og fløte absorberes inn i huden din i løpet av 1-2 minutter og du er klar til å gå. Piller på den annen side tar lang tid å få fordøyd i magen og du må vente 45 minutter til en time før full effekt finner sted.

VigRX Oil er så effektiv på grunn av sin unike formel som har blitt undersøkt og testet og måten den absorberes raskt inn i huden din. Det er ingen kjemikalier eller syntetiske stoffer i oljen!

Vigrx Olje er en “alt i ett” løsning for de fleste seksuelle relaterte problemer, og det kan bidra til å løse et bredt spekter av problemer fra erektil dysfunksjon, for tidlig utløsning, lav libido, og mye mer.

VigRX Plus