Tippek, hogyan kell használni a hüvelyi síkosító először

Egy kenőanyag teszi minden fajta szexuális játék esőköpeny, és gyakran sokkal érzékenyebbek. Ez a bejegyzés arról szól, hogyan kell használni a hüvelyi síkosító először.

Kenőanyag az énekelt hőse a szex. Nincs határa annak, amit tud hozzáadni a szex. És dehogy, nem kell a klimax utáni, hogy imádkozzanak az KY oltár – kenőanyag szó szerint mindenki számára. És vannak tonna módon kell használni!

Hogyan kell használni a hüvelyi síkosító először.

Egy síkosító könnyű, és lehetővé teszi néhány szexi játékosság, ha egyszer kap a nyitjára.

  1. Kenés választás egyéni kérdés. Ha akarsz síkosítók először, vásárolni kis mennyiségben, és próbálja őket egy darabig. Szánjon rá időt, hogy megtalálja egy síkosítót, hogy működik az Ön és partnere.
  2. Tartsa a kenőolaj az ágya közelében, ahol megtalálható, és eléri, hogy könnyen. Carry tasakok a pénztárcáját vagy autóval, hogy készen áll a spontán romantika.
  3. A legtöbb síkosítók, negyed méretű massza szól az átlagos összeg szükséges szép, csúszós penetráció, de nézd meg az utasításokat, hogy jön a kenőolaj választja. Néhány megy tovább, mint mások.
  4. Annak elkerülése érdekében, a hideg sokk, spriccel a kenőolaj rá a kezét az első. Dörzsölje őket össze, majd alkalmazni kell a tested, vagy a partner, vagy a játék. Akkor meleg a síkosító egy bögre forró vízzel (nem a mikrohullámú – túl könnyen éget magad).
  5. Álljon meg egy pillanatra megjegyezni, hogy a kenőanyag dolgozott Ön és partnere -, vagy sem. És ha nem, próbálja meg több, kevesebb, vagy egy másik terméket. Kenőanyagok a legegyszerűbb módja, hogy felszámolja kellemetlenséget – és adjunk hozzá néhány játékosságot intimitás.

YesOB: organic lubricant that is perfect for you.

Almost all lubricants work effectively to enhance pleasure and performance during sex. However, YesOB is special because this lubricant is totally natural, organic and plant-based.

YES Oil-Based Personal Lubricant is kind to your skin and the environment. It boasts a luxurious plant-oil based formula which is nourishing and gentle on the skin giving lasting lubricity and comfort.

Thoroughly researched and responsibly formulated, YES lubricant boasts a range of original, effective and certified organic ingredients to pamper and nourish your skin. Elegantly and discreetly packaged, YES has the power to change your world from the inside.

YES lubricant contains no parabens, glycerine, hormones or known skin irritants making them great for those with allergies and skin sensitivities.

How to use YesOB.

Apply a small dab of lubricant to the genitals immediately before intercourse or intimate play. Once absorbed by the skin, the natural oils will contribute to a healthy PH balance and leave the skin feeling soft, supple and sensuous.

The lubricant can be easily washed away, however its natural and organic makeup ensures that it will prove beneficial for your skin and will cause no damage or irritation if left applied.

Yes OB