Természetes módon, hogyan lehetne javítani a prosztata egészségének

Tudja, hogyan lehetne javítani a prosztata egészségének természetes? Ebben a cikkben azt mutatják bizonyos élelmiszerek, életmód, és a kiegészítő, amely javíthatja a prosztata egészségét.

Gyors áttekintés a prosztatarákra.

A prosztata egy kulcsfontosságú szerepet játszik a férfi reproduktív rendszer. A mirigy körülbelül akkora, mint egy dió és ül csak a húgyhólyag alatt a férfiak.

A leggyakoribb egészségügyi probléma ma az, prosztata gyulladás és a rák. Szerencsére ez a betegség teljesen megelőzhető és visszafordítható keresztül az egészséges életmód.

Közös kapcsolatos tünetek a prosztata-megnagyobbodás közé gyakori vizelés, vizelési kényszer, indítás nehézkes, csökkentett erő a vizeletsugár, terminális csöpögő, tökéletlen kiürülése a húgyhólyag és a vizelési képtelenség egyáltalán.

Úgy gondoljuk, hogy a legtöbb ember tapasztal valamilyen szintű prosztatamegnagyobbodás a 45 év, de sokan nem a tüneteket. A 60 éves kort, úgy gondoljuk, hogy a 80% -a az összes férfiakat valamilyen húgyúti problémák prosztata-megnagyobbodás okozta.

Hogyan lehet javítani a prosztata egészségét természetes módon.

  1. Tartsa egészséges testsúlyt és a rendszeres testmozgást.
  2. Egyél több gyümölcsöt és zöldséget. Paradicsom, görögdinnye, rózsaszín grépfrút, guava és a papaya tartalmazzák likopin, egy erős antioxidáns. Keresztes virágú zöldségek, mint a brokkoli, karfiol, káposzta, kelbimbó, kelkáposzta és Bok Choy is jó választás.
  3. Között több szója az étrendben forrásokból, mint a tofu, szója dió vagy szójaliszt vagy porok.
  4. Ne dohányozzon.
  5. Eat more selenium-rich foods such as wheat germ, tuna, herring and other seafood and shellfish, beef liver, kidney, eggs, sunflower and sesame seeds, cashews, mushrooms, garlic and onions. Selenium reduces risk of prostate cancer.

Take special supplement for prostate.

You also need to take a supplement specifically designed to maintain and improve prostate health.

The best decision of course is to take a natural supplement, and there is no better choice today than ProstatePlus from Vita Balance. ProstatePlus is a specially formulated daily supplement to support and maintain a healthy prostate.

ProstatePlus contains natural ingredients known to help support and maintain healthy prostate in men. The ingredients include saw palmetto, cat’s claw, also green tea and nettle. Each ingredient is specifically chosen to provide optimum prostate health support.

ProstatePlus also contains vitamin E and vitamin B6. Vitamin E is a source of antioxidants, while vitamin B6 is often referred to as the superstar catalyst for its suggested benefits in enhancing the efficacy of other vitamins in the body.

Male Extra