A kezelés az alacsony progeszteron

A progeszteron hormon fontos, amely segít fenntartani az egészséges termékenységet.  Ez a cikk megmutatja a legjobb kezelés az alacsony progeszteron.

Ha a progeszteron szintje alacsony, és mit keres a természetes gyógymódok, akkor megtalálja őket ebben a bejegyzésben.

A progeszteron gombot a normális működését a reproduktív rendszer, a szabályozás a női menstruációs ciklus, és számos más szisztémás funkciókat, beleértve a bőr, a vér és a csontok egészségét.

Ennek következtében, ha egy progeszteron hiány lép fel, a feltétel vezethet kellemetlen mellékhatások és tünetek, mind a fizikai és pszichológiai. Szerencsére vannak egyszerű kezelések, amelyek megkönnyítik ezt az egészségügyi problémát.

Olvass többet megtudni a kezelések alacsony progeszteron szint a nők.

Alacsony progeszteron elsődleges okoz.

A menopauza az elsődleges oka az alacsony progeszteron szint. Ha eléri a menopauza, a petefészkek kezdeni csökkenteni a termelést a nemi hormonok, mint a progeszteron.

További oka az alacsony progeszteron közé tartozik a magas ösztrogén szint, stressz, diéta, táplálkozás és a testmozgás.

Alacsonyabb progeszteron szint is okozhat mellékhatásokat, például szabálytalan időszakokban, hüvelyszárazság, csökkent termékenység, alvászavarok, hőhullámok, fokozott hasi zsír, hangulatváltozások, elvesztése mell teljessége és elvékonyodása a haj.

További tünetek az alacsony progeszteron például az acne, a szorongás, szemszárazság, pánikrohamok, hangulatingadozások, izomgörcsök, székrekedés, fáradtság, álmatlanság, a vízvisszatartás és a magas koleszterinszint.

Természetes gyógymódok alacsony progeszteron

  1. övelje a bevitt vitaminok B és C, amelyek szükségesek a progeszteron szintjének fenntartásához.
  2. étkezés több élelmiszerek cink, mint a kagyló hal.
  3. ellenőrzés a stressz szintje, a kortizol szabadul helyett a progeszteron nagy a stressz és csökkenti a progeszteron szintjét.

Egy másik hatékony kezelési lehetőség az alacsony progeszteron

Természetes progeszteron krém, mint Proferia lehet hatékony és biztonságos kezelés kezelésére egészségügyi problémák által okozott alacsony progeszteron.

Proferia egy exkluzív teljesen természetes védett keveréke, 30 specifikus bio-aktív bőr tényezők és a koncentrált természetes USP progeszteron alapja a vad Yam kivonat, a tiszta víz, és megnyugtató Aloe Vera.

Bőrtényezők közé tartozik az antioxidánsok A, C és E, amelyek segítik a védelmet a szabad gyökök.

Proferia használja a rendkívül oldódó és jól felszívódik vad Yam kivonatot, mint a fuvarozó az USP progeszteron. Ez az alternatív kezelés az alacsony progeszteron.

Ez a krém az alacsony progeszteron kezelés, amely nem tartalmaz USP-progeszteron, és függ a szervezet azon képességét, hogy természetes módon átalakítani vad Yam kivonatot a progeszteron egyszerűen nem működik; a progeszteron a Proferia kivont vad Yam segítségével USP progeszteron, hogy biztosítsa a biztonság, a következetesség és a hatékonyságot. Tanulmányok kimutatták, hogy ez a természetes progeszteron sokkal biztonságosabb, mint a szintetikus progestins.

Proferia