Symptomer på lav libido i mannlig

Noen mennesker tror lav liido skjer ikke for menn, men det absolutt gjør det, kan det også være vanlig. Finn symptomene på mannlig lav libido i denne artikkelen.

Lav libido er en mindre interesse for seksuell aktivitet.

Det er vanlig å miste interessen for sex fra tid til annen, og libido nivåer variere gjennom livet. Men hvis lav libido skjer for en lengre periode, er det et alvorlig problem og en indikator for underliggende helsemessige forhold.

Symptomer på lav libido i mannlig

Det viktigste symptomet på lav sexlyst er en mangel på interesse for og ønske om sex. Dette kan bety at du tenker på sex sjeldnere, er mindre mottakelig for seksuell stimulering, og får mindre glede av sex.

Det er ingen normal i nivå av libido, symptomer på lav libido er svært avhengig av den enkelte. Hvis du er mindre interessert i sex enn normalt, eller hvis mangel på seksuell lyst er plager deg, er det bedre å snakke med legen din.

Årsaker til lav libido i mannlige

  1. Kroppen reagerer på stress ved å slippe adrenalin og kortisol. Kronisk stress, spesielt, kan forstyrre kroppens hormonnivået, og resultere i en lav libido.
  2. Low selvfølelse. Det er vanskelig å føle sexy når selvtilliten er nede eller når du har en usunn kroppsbilde. Noen som føler skjemmende er mindre sannsynlighet for å ønske å engasjere seg i sex. Frykt for avvisning kan også komme i å spille.
  3. alkohol eller narkotikabruk. Mens litt alkohol kan hjelpe lavere hemninger, for mye kan svekke nervesystemet og føre til tretthet-noe som gjør det vanskelig å bli vekket. Andre rusmidler kan redusere sex-stasjonen også. For eksempel, undertrykker marihuana hypofysen, som regulerer produksjonen av testosteron.
  4. mangel på søvn. En god natts søvn kan være vanskelig å komme med, men du trenger søvn for å holde en skarp sinn, en sunn kropp, og en aktiv libido. Når du er utslitt, vil du heller ta igjen på søvn. Fysisk, mangel på søvn kan heve kortisol nivåer, som også fører til lav libido.
  5. Noen medikamenter som brukes til å behandle depresjon, høyt blodtrykk, og andre vanlige sykdommer kan påvirke libido eller forårsake seksuell dysfunksjon.

Hvordan overkomme lav libido symptomer

Du kan ta skritt for å øke din libido på egen hånd. Følgende har potensial til å øke din libido:

  • Leve en sunnere livsstil.
  • Få nok søvn.
  • Øve på stressmestring.
  • Spise et sunnere kosthold.

Og ikke glem å legge til riktig supplement til ditt daglige kosthold. Ulike vitaminer og mineraler er nødvendig for å øke libido, men du kan ikke være i stand til å få dem lett fra din daglige mat, det er derfor du trenger å involvere et supplement.

Fertility Blend av Daily Wellness  er et supplement som er rikt på vitaminer og mineraler, de er svært gunstig for reproduktiv helse så vel som seksuell helse.

Reproduktive system og seksuelle systemet i mennesket er sammenkoblet. Hvis visse supplement kan forbedre reproduktiv helse, så dette vil sikkert også forbedre din seksuelle helse på samme tid. Dette er hvordan Fertility Blend bidra til å overvinne lav libido symptomer.

Kraftige ingredienser i Fertility Blend for menn inkluderer L-carnitine, ferulic-syre, sink og B-vitaminer (B6, B12, og folat), vitamin C og E, grønn te, og selen. De er alle naturlige og trygge for deg å konsumere.

Fertility Blend