Suplimentele musculare fac greutate

Suplimentele musculare vă fac să îngrășați? Răspunsul simplu este nu. Numai mancatul prea mult te face grasime. Mâncați prea mult din orice și veți obține grăsime.

Cele mai multe suplimente musculare sunt proteine, acestea includ:
• Pudre de proteine ​​din zer.
• Pudre de proteine ​​de cazeină.
• amestecuri de zer / cazeină.
• Bare de proteine.
• Praf de proteine ​​din ouă.
• Pudra de proteine ​​din soia.

Suplimente musculare și câștig de grăsime

Este important să rețineți că orice tip de macronutrient (grăsimi, proteine ​​și carbohidrați), atunci când este luat în exces, va duce cu siguranță la creșterea în greutate. Corpul este capabil să utilizeze un număr limitat de calorii pe zi, iar în cazul în care aportul dvs. caloric este mai mult decât ceea ce corpul dumneavoastră poate folosi, veți câștiga în mod inevitabil greutate.
Deși este foarte util pentru atleți și, deși îi ajută să-și sculpte corpurile ideale, proteina din zer nu este un ingredient magic pentru a produce un corp atletic muscular. Persoanele care doresc să piardă în greutate trebuie să facă mai multe exerciții pentru a arde grăsimea.
Cu toate acestea, este de asemenea important să știți că nu există studii sau dovezi științifice care să arate că proteina din zer determină o creștere mai mare a câștigului în greutate în comparație cu alte tipuri de alimente. Deci, nu există nici o dovadă care să susțină afirmația că proteina din zer vă face să fie grasă.
Întrebarea dacă proteinele din zer vă fac grăsime este ca și cum ați întreba dacă carnea de porc sau curcan vă face să fiți grași. Dacă mâncați mai mult decât utilizați, indiferent de ce mâncați, veți obține grăsime.

Imaginea mai mare

Pudrele de proteine ​​sunt destinate a fi un supliment, mai degrabă decât o porțiune majoră din dieta ta, astfel încât nu fac nici o încercare de a asigura echilibrul dietetic. Pentru a menține o stare bună de sănătate, este important să nu se aplece prea mult pe pulberi sau alte suplimente cu calorii superioare.
În schimb, consumați cantități sensibile de legume, fructe, cereale integrale și proteine ​​slabe, de preferință sub formă de alimente neprelucrate, gătite de la zgârieturi. Menținerea unui regim de antrenament solid este, de asemenea, importantă, în caz contrar, aportul caloric crescut va merge mai degrabă la talie decât la înclinarea musculaturii.

Suplimentele musculare fac grăsime

Răspunsul final este da și nu. Dacă utilizați o mulțime de suplimente de mușchi și nu lucrați, veți obține grăsime. Dar dacă o utilizați în doza potrivită și faceți antrenamentul în mod regulat, veți putea să obțineți un mușchi slab.

 

Steroids