Suplimentele absolute sănătoase pentru a obține musculare

Dacă sunteți determinat să obțineți un nivel optim de mușchi, atunci lista dvs. de cumpărături trebuie să conțină suplimente sport sănătoase.

Suplimentele nu ar trebui să înlocuiască alimentele reale, ci ar trebui să fie utilizate pentru a vă ajuta să vă dietați și să vă pregătiți. Suplimentele sportive sunt cele mai utile în situații precum:
• Când vă luptați să consumați suficiente proteine ​​/ calorii.
• De fiecare dată când trebuie să vă recuperați rapid.
• Să vă mențineți între mese dacă vă desfășurați într-un program strâns.

Suplimente sănătoase pentru a câștiga musculare

Mai jos sunt informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi cele mai bune 3 suplimente sănătoase pentru a obține musculare, care vă va oferi mână de ajutor de care aveți nevoie pentru a vă bucura de câștiguri musculare, cum nu ați mai văzut până acum.
1. Creatina. Creatina este o substanță naturală din interiorul celulelor noastre musculare și este una dintre sursele principale de energie celulară. Ori de câte ori mișcați ochii, zgâriați-vă cotul, mestecați-vă mâncarea sau efectuați cele mai multe alte mișcări, creatina – sau, mai degrabă, sistemul energetic cu fosfat de creatină – care vă provoacă.
Ca supliment, creatina a fost populară încă din anii 1990 și a făcut obiectul a sute de studii de atunci. Acesta vine în numeroase forme, însă niciuna nu a fost demonstrată în mod concludent ca fiind cea mai ieftină și mai populară varietate de creatină monohidrat.
Beneficiile suplimentării cu creatină:
• Mase musculare musculare sporite, în special cu formare de forță.
• Forța musculară îmbunătățită.
• Scăderea mișcării musculare și scăderea nivelului de inflamație indusă de efort.
• Îmbunătățirea fluxului sanguin în timpul antrenamentului.
• Performanță îmbunătățită în timpul antrenamentului de înaltă intensitate.
2. Beta-alanina. Beta-alanina este un aminoacid non-esențial natural care intră în organism prin alimente bogate în proteine. Aspectul de îmbunătățire a performanței beta-alaninei se datorează capacității sale de a crește nivelele intramusculare ale carnosinei.
Creșterea beta-alaninei prin suplimente poate duce la creșterea nivelului carnosinei cu peste 60% în cel puțin patru săptămâni.
Beneficiile suplimentelor beta-alanine:
• Oboseală întârziată în timpul unei antrenamente intense.
• Volumul total de antrenament crescut.
• Îmbunătățirea producției de energie.
Creșterea mușchiului.
• Îmbunătățirea rezistenței în timpul antrenamentelor dure.
• Creșterea eficacității creatinei și invers.
3. Proteine. Obținerea de proteine ​​suficiente este esențială pentru obținerea de mușchi. În mod specific, pentru a obține mușchi, trebuie să consumați mai multă proteină decât corpul tău se descompune prin procese naturale.
În timp ce este posibil să obțineți toată proteina de care aveți nevoie din alimente bogate în proteine, unii oameni se luptă să facă acest lucru. Dacă sună ca tine, poate doriți să luați în considerare administrarea unui supliment de proteine.
Există multe suplimente de proteine ​​diferite, dar unul dintre cele mai populare este zerul. Alte suplimente de proteine ​​conțin proteine ​​izolate din ouă, carne de vită, pui sau alte surse.
Cercetarile arata ca adaugarea de proteine ​​suplimentare prin suplimente cauzeaza un castig putin mai mare musculare la persoanele care exercita decat sa adauga carbohidrati suplimentari. Cu toate acestea, efectele sunt probabil mai mari pentru persoanele care nu primesc suficientă proteină în dieta lor normală.
De fapt, unele cercetări arată că consumarea unor cantități foarte mari de suplimente de proteine ​​nu ajută la creșterea mușchilor, dacă deja urmați o dietă bogată în proteine.
Beneficiile suplimentării cu proteine:
• Digestia rapidă și mai ușor de absorbit decât alte surse de proteine.
• Creșterea masei musculare, mai ales atunci când este luată după antrenament.
• Îmbunătățirea controlului apetitului și o senzație mai mare de plinătate la dietă.
• Conține mai multă leucină decât orice altă sursă de proteine.

Luați mesajul de acasă

Suplimentele pot fi considerate ca făcând parte dintr-un plan de dietă solidă, dar nu ar trebui să înlocuiască alimentele reale. Odată ce ați structurat toate punctele din planul dvs. de dietă, atunci virați la suplimente.
Suplimentele vor umple eventualele diferențe în planul de nutriție și vor accelera câștigurile musculare. Vedeți ce suplimente se potrivesc mai bine obiectivelor dvs. și le adăugați în listă.

 

Steroids