Sunt steroizi anabolizanți și prednison aceiași

Steroizii anabolizanți și prednisonul nu sunt asemănătoare. Prednisonul are chiar o funcție contrastivă în comparație cu steroizii anabolizanți. Găsiți aici diferențele.

Prednisonul este, de asemenea, numit corticosteroid. Spre deosebire de steroizii anabolizanți (utilizați de culturisti), Prednison se utilizează în condiții inflamatorii pentru efectele sale antiinflamatorii.
Are un debut rapid de acțiune și afectează profund multe părți ale sistemului imunitar, precum și majoritatea sistemelor corporale. Prednisonul este o piatră de temelie a tratării celor mai multe tipuri de vasculite și este adesea utilizat în combinație cu alte medicamente imunosupresoare.

Prednisonul și steroizii anabolizanți sunt foarte diferiți

Da, prednisonul și steroizii anabolizanți sunt foarte diferiți. Prednisonul nu dezvoltă mușchi. De fapt, muschii sunt mai puțin puternici atunci când sunt administrați la doze mai mari.
Prednisonul este utilizat predominant ca medicament antiinflamator. Este un tip de steroizi glucocorticoid.
Între timp, steroizii anabolizanți sunt substanțe produse de om legate de hormonul sexual masculin. Utilizările medicale ale steroizilor anabolizanți includ unele probleme hormonale la bărbați, pubertatea târzie și pierderea mușchilor de la unele boli.
Steroizii anabolizanți sunt numiți și medicamente care îmbunătățesc performanța deoarece culturistii și atleții folosesc adesea steroizi anabolizanți pentru a construi mușchii și pentru a îmbunătăți performanțele atletice.

Ce să alegi

Dacă doriți să tratați afecțiuni inflamatorii și alergice în timp ce stimulați sistemul imunitar, luarea prednisonului este alegerea potrivită.
Prednisonul este un medicament destinat să ajute la tulburări inflamatorii, imune și alergice. Tratează alergiile severe, artrita, astmul, lupusul și afecțiunile cutanate, cum ar fi eczemele și erupțiile cutanate. De asemenea, poate trata problemele de urechi și ochi și condițiile rectale.
Dar dacă scopul dvs. este de a îmbunătăți mușchii, puterea și performanța, atunci ceea ce aveți nevoie este steroizi anabolizanți.
Steroizii anabolizanți sunt versiuni antropice ale testosteronului – un hormon sexual masculin care ajută la creșterea mușchilor. Luați-le prin gură sau luați o lovitură într-un mușchi.

Prudență

Atât prednisonul cât și steroizii anabolizanți pot avea efecte secundare și trebuie utilizate numai cu un medic care vă monitorizează.
Cu toate acestea, dacă vi se administrează prednison sau steroizi anabolizanți pentru o utilizare rapidă a unei săptămâni sau a unei luni, veți fi bine.

 

Steroids