Sunde fødevarer, du bør spise for naturlig smøring

Hvis du er på udkig efter alternative måder at behandle din vaginal tørhed, der er sunde fødevarer for at hjælpe naturlige smøring.

Vaginal tørhed er et symptom på overgangsalderen oplevet af op til 80% af midaldrende kvinder. Det kan være svært at vide, hvilke behandlinger er effektive og bære færre bivirkninger, fordi enhver kvinde oplever vaginal tørhed forskelligt.

Men der er nogle sunde fødevarer, der er blevet vist sig effektive til at gøre vaginal tørhed håndterbare.

Fødevarer, at kvinder har brug for naturlige smøring.

En af de nemmeste måder at fremme sundheden under bæltestedet? Foods. Her er nogle spiser, der arbejder til fordel for dine vagina, vægge og alt.

 • Soja. Vi ved, soja får et dårligt navn, men det er faktisk fuld af phytoøstrogener (en syntetisk form for østrogener), der holder vores kusser godt smurt. Og vi alle gerne vores kusser godt smurt. Målet for økologiske, uforarbejdede soja, ligesom edamame.
 • Hørfrø. Hørfrø – formalet eller hele – indeholder phytoøstrogener (ligesom soja), samt omega-3 fedtsyrer. Begge disse øge vores østrogenniveau og kamp tørhed.
 • Kimchi, miso og andre fermenterede fødevarer. For at opretholde din pH-niveau, gnaske på gærede lækkerier som kimchi, sauerkraut og miso. Disse er fulde af probiotika som balance vores pH-niveau og afværge gær infektioner og urinvejsinfektioner.
 •  Avocadoer. De sunde fedtstoffer i avocadoer støtte sunde vaginalvægge, og B6 og kalium niveauer findes i frugten menes at øge vores libidos.
 • Søde kartofler. Disse små perler er fulde af vitamin A, som holder vores vaginal og livmoder vægge sunde. Vitamin A hjælper også generere kønshormoner, så disse rod veggies holde vores girly bits både sund og energisk. 

   

  Hvordan til at smøre din vaginal.

  Fordelene ved fødevarer kommer ikke med det samme, fordi de skal behandles først i kroppen. Regelmæssig indtagelse af fødevarer også i høj grad bestemmer slutresultaterne.

  Hvis du er på udkig efter en øjeblikkelig, men naturlig og sikker måde at smøre din vaginal, så brug YesOB.

  YesOB er et luksuriøst planteoliebaseret personligt smøremiddel til vaginal tørhed. Dette naturlige produkt funktioner til at forlænge elproduktion.

  Du kan endda bruge YesOB ikke kun som et intimt smøremiddel, men også som massageolie. Olien er sikker til brug med silikone legetøj.

  Må ikke bekymre dig om bivirkninger, fordi YesOB er lavet af de mest økologiske ingredienser, der ikke vil skade din vagina og andre dele af kroppen.

   

Yes OB