Steroizi anabolizanți și stanozolol: ce sunt ei?

Ei bine, steroizii anabolizanți și stanozololul nu sunt de fapt două lucruri diferite. Stanozolol este cel mai popular om steroid anabolic realizat vreodată.

Un alt nume pentru stanozolol este winstrol. Dezvoltat de laboratoarele Winthrop în 1962, a fost declarat sigur de către FDA pentru utilizarea umană. Spre deosebire de alte steroizi, stanozololul poate supraviețui activităților digestive ale ficatului, dacă este ingerat. Acesta este motivul pentru care este, de asemenea, vândut sub formă de tabletă steroizică orală.
Stanozolol în culturism

Stanozolol este unul dintre steroizii care este cel mai frecvent utilizat în atletism și în “cicluri de tăiere” de către constructorii de corp. Un ciclu de tăiere este o perioadă în care steroizii sunt luați în cicluri pentru a construi fizicul.
Poate fi folosit din punct de vedere medical pentru a trata angioedemul ereditar și anemia. Stanozolol a fost, de asemenea, utilizat în SUA pentru a trata osteoporoza și pentru a promova creșterea în cazul copiilor asomați. Cea mai bună utilizare a Stanozolol este în culturism.
Cum funcționează stanozololul

Spre deosebire de alte steroizi, cum ar fi anadrolul sau dianabolul, care acționează prin non-receptori, stanozololul se leagă de receptorii androgeni ai celulelor pentru a acționa asupra organismului. Stanozololul are, de asemenea, o mare afinitate pentru legarea cu globulina de legare a hormonilor sexuali sau cu SHBG. Acest lucru permite o cantitate mai mare de stanozolol să rămână în sânge și să crească creșterea musculară.
Datorită capacităților ridicate de generare a proteinelor, poate fi utilizată pentru a construi masa slabă. Deși oferă mușchi grei, dând iluzia pierderii de grăsime, de fapt, nu îi face pe utilizatori să-și piardă grăsimea. Datorită retenției mai puțin de apă, mușchii dezvoltați au un aspect dur și de calitate.
Nu are nici o activitate estrogenică din partea ei și nici nu se transformă în estrogen, deoarece nu aromatizează. Dar, de asemenea, acest lucru este motivul pentru care stanozololul nu poate furniza rezultatele dramatice pe care le pot administra steroizii, cum ar fi dianabolul.
Dozaj și administrare pentru stanozolol ca steroid anabolic

Utilizați stanozolol exact așa cum a recomandat medicul dumneavoastră. Dacă nu înțelegeți instrucțiunile corecte, întrebați-vă medicul, asistenta medicală sau farmacistul pentru a vă explica.
Ca tabletă, se administrează, în general, în doze de 5 mg. Pentru doze intramusculare, se administrează în general injecții de 50 ml.
Luați stanozolol cu ​​un pahar plin de apă. Stanozolol poate fi administrat cu sau fără alimente. Este important să luați în mod regulat stanozolol pentru a obține cele mai multe beneficii.
Medicul dumneavoastră vă poate dori să aveți teste de sânge sau alte evaluări medicale în timpul tratamentului cu stanozolol pentru a monitoriza progresul și efectele secundare.
Depozitați stanozolol la temperatura camerei departe de umiditate, căldură și lumină directă.
De asemenea, trebuie remarcat faptul că, deși este disponibil oral oral, stanozololul nu este recomandat. Acest lucru se datorează faptului că are un impact asupra sănătății ficatului persoanei care o înghită.

 

Steroids