Simptomele supradozajului cu steroizi anabolizanți

Când o persoană are supradozaj acut pe steroizi anabolizanți, fie intenționat, fie accidental, folosind o doză excesivă, aceștia pot prezenta unele simptome.

Steroizii anabolizanți sunt un tip de medicament sau medicație de îmbunătățire a performanței. Acestea imită testosteronul din organism pentru a spori performanța, făcând celulele musculare mai mari și permițând corpului să se recupereze mai repede de la stresul exercițiului. Argila pentru steroizi anabolizanți este roid.

Ce este un supradozaj cu steroizi anabolizanți

Simptomele unei supradoze anabolice de steroizi pot fi convulsii, comă, colaps și moarte subită. Temperatura corporală a persoanei și tensiunea arterială vor crește, iar acest lucru, la rândul său, poate duce la atac de cord sau accident vascular cerebral.
Deoarece este dificil să se monitorizeze dozele când utilizați steroizi anabolizanți, în special sub formă lichidă, aceste supradoze nu sunt deosebit de neobișnuite, deși este mai probabil să apară atunci când persoana utilizează alte medicamente împreună cu steroizii.

Semne și simptome de supradozaj cu steroizi anabolizanți

Supradozajul cu steroizi anabolizanți este o acumulare a efectelor negative asupra utilizării pe termen lung (supradozaj cronic). Abuzul abuziv de steroizi anabolizanți poate avea ca rezultat un set serios de efecte negative, cum ar fi:
• Afecțiuni renale / hepatice.
• Creșterea tensiunii arteriale.
• Inima mărită.
• Modificări colesterol periculoase, chiar și la utilizatorii mai tineri.
• Modificări majore ale dispoziției.
• Agresivitate și iritabilitate.
• deliruri.
• Creșterea accentuată a tinerilor utilizatori.
Pe lângă aceste efecte, steroizii anabolizanți pot afecta bărbații și femeile în moduri specifice sexului:
• Barbatii pot dezvolta sani, chelie, infertilitate, testicule scazute si un risc crescut de aparitie a cancerului de prostata.
• Femeile pot prezenta chelie de tip masculin, voce adâncită, păr facial, mărirea clitorisului și cicluri menstruale neregulate.

Cum să rezolvați o supradoză cu steroizi

Dacă vreunul sau altcineva prezintă semne de supradozaj cu steroizi, sunați imediat la un centru de control al otrăvurilor sau la un centru de control otrăvitor. Toxicitatea la medicamente poate să ajungă în câteva minute, astfel încât ceea ce pare a fi o situație controlabilă poate ajunge la fatalitate.
O supradoză este uneori o binecuvântare în deghizare, deoarece vă poate deschide ochii față de gravitatea abuzului de substanțe. Fii proactiv și primești ajutor astăzi.

 

Steroids