Review-uri de gel pentru MaxSize: pentru cine este această cremă

Subiectul acestui articol este despre revizuirea gelului MaxSize. MaxSize este un gel subțire care poate fi aplicat în zona genitală înainte de sex.

În loc să fie o cremă groasă, MaxSize este mai mult ca un gel subțire, cu un corp suficient pentru a nu-l curăți. De asemenea, deoarece acest lucru este destinat îmbunătățirii, nu vă așteptați ca acesta să rămână alunecos foarte mult timp (nu este un lubrifiant) pentru creșterea excitării și îmbunătățirea calității erecției.

Ingredientele

Unul dintre ingredientele principale, butea superba, este un enhancer natural. Anumite proprietăți ale acestui ingredient îi permit să promoveze buna funcționare sexuală și să ajute la astfel de lucruri, cum ar fi disfuncția erectilă.
Niacina este o altă mare parte a acestei formulări, deoarece este cunoscută și pentru abilitățile de îmbunătățire a erecției. Alte ingrediente din MaxSize includ ulei de mentă, aloe vera, mentol, propilen glicol, dimeticon, polisorbat-80, glicerină, carbomer, diazolidinil uree și trometamină.

Pentru cine este MaxSize gel pentru

Oferta de o lună de la MaxSize poartă o cantitate de 5 oz. crema de tub și prin utilizarea acestei formule, utilizatorul ar trebui să experimenteze calitatea erecțiilor pentru a crește pentru funcția erectilă mai fermă și mai tare.
Producătorul menționează că, atunci când au trecut prin “studii clinice”, bărbații care au participat la rezistență sexuală experimentată pentru a crește pentru un nivel de performanță mai ridicat.
Acest MaxSize susține că este totul natural și poate fi folosit pentru a vă bucura de un sex mai bun atât pentru om, cât și pentru partenerul dvs.
De asemenea, ei au spus că eu ca utilizator de client pot să o folosesc împreună cu exercițiile penisului fără a fi “uleios sau gras”, ci ca gel de lubrifianți.
Ne place ca MaxSize să nu lase un reziduu gras sau lipicios. În timp ce lucrează în ea, se usucă ca un hidratant regulat. Odată absorbit complet, efectele de îmbunătățire au fost destul de bune și vă veți bucura de experiența de ansamblu.
Un alt plus pentru acest produs este că este bazat pe apă. Dacă, din anumite motive, utilizați prea mult sau aveți nevoie să eliminați orice exces de pe mâini, se curăță ușor cu o cârpă umedă.
Indicații: Masați cantitatea dorită direct în zona genitală. Sensația va începe imediat. Partenerii pot observa, de asemenea, o plăcere și o senzație sporită.

Concluzionarea reviziilor de gel MaxSize

Credem că orice tip ar putea folosi MaxSize și să obțină ceva de la el. Aplicați-o chiar înainte de sex sau oricând și bucurați-vă de efectele sale. Cei cu disfuncție erectilă ușoară ar putea câștiga mai mult.

MaxSize