Puteți utiliza steroizi pentru a îmbunătăți creșterea în greutate

Steroizii sunt o clasă foarte puternică de medicamente, care pot crea îmbunătățiri minunate pentru corpul uman, care includ creșterea în greutate.

Există o mare varietate de steroizi, dar acelea despre care vom vorbi astăzi sunt cele pe care oamenii le folosesc pentru a lucra.

Antrenament steroizi

Antrenamentele steroizi sunt de obicei cunoscute sub numele de steroizi anabolizanți. Cele mai multe dintre aceste steroizi sunt androgenice, ceea ce înseamnă că acestea afectează echilibrul corpului dumneavoastră cu testosteron. Testosteronul joacă un rol imens în corpul uman și de aceea steroizii pot avea efecte atât de importante.

De ce steroizii determină creșterea în greutate

Steroizii vă afectează metabolismul și modul în care corpul dumneavoastră depune grăsime. Acest lucru vă poate crește apetitul, ceea ce duce la creșterea în greutate și, în special, duce la depozite suplimentare de grăsime în abdomen.
Urmăriți-vă caloriile și exercițiile fizice regulate pentru a încerca să preveniți creșterea în greutate excesivă. Dar nu lăsați să câștige în greutate daune stima ta de sine. Aflați că greutatea va dispărea – și stomacul va reveni la dimensiunea normală – relativ ușor în cele șase luni până la un an după ce ați întrerupt steroizii.
Unele dintre cele mai bune steroizi pentru a câștiga în greutate sunt:
• Dianabol.
• Anadrol.
• trenbolon.
• Deca.
• Testosteronul.

Poate cresterea in greutate sa fie permanenta

Toate steroizii care determină reținerea apei vor avea ca rezultat obținerea rapidă a unei greutăți foarte mari, dar atunci când cicluți veți pierde și o parte din acest fluid. De exemplu, puteți obține un kilogram de 30 kilograme pe bicicletă Dianabol, dar atunci când veți ieși de pe el, veți putea să păstrați doar 15-20 de lire din asta din cauza mușchiului suplimentar pe care îl veți purta.
Cele două principale steroizi care vin cu retenție de apă sunt Dianabol și Anadrol.
Steroizii care nu vin cu retenție de apă, ceea ce înseamnă că veți păstra cea mai mare parte, dacă nu toată greutatea, sunt Trenbolone și Deca.
Testosteronul este un steroid care poate veni cu o greutate mică de apă, dar nicăieri aproape la fel de mult ca și metandrostenolona (Dianabol). Dar, în același timp, nu este atât de tăiat și uscat ca Deca sau Trenbolone.
Vă dorim tot ce aveți mai bun în călătoria dvs. în greutate!
Dacă steroizii sunt 100% ruta pe care ați ales să o schimbați, nu le abuzați și veți putea obține o cantitate bună de greutate cu ușurință și cel mai important – în condiții de siguranță.

 

Steroids