Male Extra

Prosztata-megnagyobbodás okai és kezelése

Az egyik leggyakoribb a prosztata problémák a bővítés. Itt fogunk tanulni az oka a prosztata-megnagyobbodás, és próbálja megtalálni a kezelést.

Prosztata-megnagyobbodás is ismert BPH vagy jóindulatú prosztata-hiperplázia. BPH tekinthető normális állapotban a férfiak öregedésével, és sok ember 80 évnél idősebb van BPH tüneteit.

Az okok a prosztata-megnagyobbodás.    

Prosztata-megnagyobbodás oka valójában ismeretlen. Nincs egyetértés az orvosok között, pontosan miért a prosztata már a nagyításhoz, bár széles körben feltételezték, hogy fölös bizonyos hormonok lehetnek a katalizátort.

Egy tanulmány kimutatta, magas korrelációt a DHT szintet (dihidrotesztoszteron) a vérben és a megnagyobbodott prosztatát. Ezzel szemben a férfiak alacsony DHT szintet nem tapasztalnak megnagyobbodott prosztatát.

Az ösztrogén is kapcsolódik a prosztata-megnagyobbodás. Mint a férfiak életkora kevesebb tesztoszteront talált a véráramban létrehozása nagyobb arányban ösztrogén. A magas ösztrogén dokumentáltak markerként ezt a feltételt is.

A tünetek a prosztata-megnagyobbodás.

  • Hiányos húgyhólyag kiürülését.
  • Nocturia, amely a vizelési inger két vagy több alkalommal éjszakánként.
  • Csorog a végén a vizeletsugár.
  • Inkontinencia, vagy szivárgás a vizelet.
  • Az igény, hogy a törzs vizeléskor.
  • Gyenge vizeletsugár.
  • A hirtelen vizelési inger.
  • A lelassult vagy késleltetett vizeletsugár.
  • Fájdalmas vizelés.
  • Vér a vizeletben.

Mi a helyes kezelés prosztata megnagyobbodás?

Ha a diagnózis a prosztata-megnagyobbodás készül, orvosa nem javasolja azonnali kezelést, ha a tünetek enyhék.

Likely, one or more exams will be conducted per year to be sure that you are not developing any complications from prostate enlargement.

Some precautions can help to avoid worsening of symptoms of prostate enlargement and complications.

Do not delay urination once you experience an urge. Urinate as soon as you feel the urge, and empty the bladder completely.

Taking the right supplement is also necessary to maintain prostate health and treat prostate enlargement.
And the supplement we highly recommend is ProstatePlus. This supplement is responsible helping you have a healthy prostate.

ProstatePlus is a product that is made up of all natural ingredients which are safe for human use. This is an ideal product to help reduce inflammation or irritation on your prostate. It is meant to reduce symptoms for those men who experience such abnormal prostate enlargement.

The supplement will help solve problem associated with urination difficulties and make you feel comfortable. It is an easy product to use and does not need instruction from the doctor.

Male Extra