Progesteron og overgangsalderen vægtøgning

Vægtøgning ved overgangsalderen er meget almindeligt. Heldigvis er der progesteron til at hjælpe kvinder, der oplever overgangsalderen og vægtøgning.

Hvorfor kvinder tager på i vægt i overgangsalderen?

Hvorfor kvinder får betydelig vægt i overgangsalderen? Den videnskabelige svar vil være meget lang.

Dog kan vi kort sige, at fra puberteten til perimenopause, kvinder har tendens til at lagre fedt i deres hofter og lår som subkutant fedt.

Men i overgangsalderen, lavt østrogenniveau fremme fedt opbevaring i maven område som visceralt fedt, som er bundet til ikke blot vægtøgning eller fedme, men selv andre sundhedsproblemer såsom insulinresistens, type 2 diabetes og hjertesygdom.

Progesteron som en behandling for overgangsalderen og vægtøgning.

Progesteron kan anvendes til behandling af menopausale symptomer, der omfatter vægtøgning.

I overgangsalderen, de fleste kvinder oplever hormonel ubalance. Deres østrogen og progesteron niveauer falder betydeligt fører til nogle sundhedsmæssige problemer, herunder vægtøgning.

At tage østrogen pille, dog, anbefales ikke, fordi det har tendens til at forårsage en mere alvorlig hormonel ubalance hos menopausale kvinder. Den bedste løsning er at bruge progesteron creme.

Hvorfor progesteron creme? Det er fordi progesteron er optimalt leveret til kroppen, når den påføres gennem huden, i modsætning til administreret oralt.

Hvordan til at overvinde problemer med progesteron og overgangsalderen vægtøgning

Proferia er en progesteron creme, som du kan bruge til at gendanne din hormon balance.

Proferia indeholder en meget opløselige Wild Yam ekstrakt som en base for sin høje absorptionshastigheden, samt 500mg af USP progesteron pr ounce. Det indeholder ikke råolie, lanolin eller andre animalske ingredienser.

Proferia er både vegetarisk og vegansk. Cremen indeholder ingen animalske produkter og er ikke testet på dyr. Proferia anbefales kun til topikale anvendelser og må ikke indtages oralt.

Du kan anvende Proferia creme til tynde områder af huden, såsom halsen, bryster, inde i armene osv. For de bedste resultater, Anvend Proferia en gang dagligt eller som anvist af din sundhedsplejerske.

 

Proferia