Problemele de erecție fără ejaculare

Există diverse probleme sexuale masculine, una dintre ele este erecție fără ejaculare. V-ați experimentat vreodată această problemă?

Montarea fara ejaculare pot fi clasificate ca tulburare de ejaculare. În general, există două tipuri de tulburari de ejaculare:

  • Ejacularea prematura – Aceasta se referă la ejacularea care are loc înainte sau la scurt timp dupa penetrare.
  • Ejaculare tardiva întârziată – Aceasta este atunci când ejacularea este lent să aibă loc sau nu apar deloc.

Dacă puteți obține o erecție, dar nu ejaculare, trebuie să fie suferă de ejaculare inhibat.

Cauza erectiei fara probleme de ejaculare.

In unele cazuri, ejaculare inhibat este cauzata de o lipsa de atractie pentru un partener, evenimente traumatice din trecut, și factori psihologici, inclusiv un fond strict religios care determină persoana pentru a vizualiza sexul ca păcătos.

Anumite medicamente, inclusiv unele antidepresive, pot afecta ejaculare, deoarece daunele pot nervoase ale maduvei spinarii sau din spate.

Mai multe informații despre ejaculare inhibat.

Ejacularea tardiva poate începe brusc să se întâmple după ce anterior nu existau probleme, sau (mai puțin frecvent), omul poate fi experimentat-o ​​întotdeauna.

Ea poate apărea în toate situațiile sexuale, sau numai în anumite situații. De exemplu, ați putea fi în măsură să ejaculeze în mod normal, atunci când se masturbeaza, dar nu in timpul actului sexual. Când ejacularea se produce numai în anumite situații, există de obicei o cauza psihologica.

Luați în considerare terapia sexuala pentru a trata ejacularea inhibted

Terapia prin sex este o formă de consiliere care utilizează o combinație de psihoterapie și modificări structurate în viața ta sexuală. Acest lucru poate ajuta pentru a crește sentimentul de bucurie în timpul sexului, și de a ajuta la a face ejaculare mai ușor. În timpul terapiei sexuale, veți avea posibilitatea de a discuta orice probleme emotionale sau psihologice legate de sexualitatea ta și relația, într-un mod non-judeca.

Anumite pastile de erectie poate fi, de asemenea, recomandat pentru tine de a lua la domiciliu. Terapeuți cu experiență de multe ori recomanda VigRXPlus la pacienții lor.VigRxPlus este un accesoriu de sex masculin, care este fabricat din suplimente pe bază de plante, un atribut care face un medicament de top-notch. Multe dintre ingredientele sunt folosite pentru a crește fluxul de sânge față de penis, îmbunătățind astfel excitare sexuală.

VigRxPlus funcții prin consolidarea și creșterea distribuției de sânge la organele genitale ale bărbaților. Creșterea fluxului sanguin și furnizarea de la organul sexual face mai completă și capabil să dureze mai mult atunci când erectie. Pastilele acționează foarte repede, oferindu-vă unitatea de sex și stamina te-ai lăudat o dată. Există multe beneficii dovedite în cazul în care VigRxPlus că tu, ca un utilizator se va bucura și aprecia. Acestea includ;

  •  O erectie lunga si rezistenta la pietre.
  • O creștere îmbunătățită a libidoului.
  • Erectii mai mari care par și se simt mai mari decât în mod normal.
  • Mai puternic și orgasme care durează mai mult.
  • O creștere crescută a rezistenței sexuale.
  • O creștere a dimensiunii penisului.
  • Și mult mai mult.

Nu există nici o pilula penis pe piață, care nu de locuri de muncă destul ca VigRxPlus. Aceste pastile sunt atât de puternic, ei vă vor ajuta foarte mult pentru a vă rugăm să soția ta și, desigur, vă rugăm să te!

VigRX Plus