Liječenje niskog progesterona

Progesteron je važan hormon koji pomaže u održavanju zdrave plodnosti.  Ovaj članak će vam pokazati o najboljem liječenju za nizak progesteron. Ako je razina progesterona su niske, a vi ste u potrazi za prirodnim tretmanima, onda ćete ih naći u ovom postu.

Progesteron je ključ u normalnu funkciju reproduktivnog sustava, regulaciji menstrualnog ciklusa, kao i niza drugih sistemskih funkcija, uključujući kože, krvi i zdravlje kostiju.

Kao posljedica toga, kada dođe do nedostatka progesterona, stanje može dovesti do neugodnih nuspojava i simptoma, i fizičkih i psihičkih. Srećom, postoje jednostavne tretmani za ublažavanje ovog zdravstvenog problema.

Nastavite čitati kako bi saznali više o tretmanima za niske razine progesterona u žena.

Nizak progesteron primarni uzrok

Menopauza je primarni uzrok niskim razinama progesterona. Nakon što uđu u menopauzu, vaši jajnici početi spuštanje proizvodnju spolnih hormona, kao što su progesterona.

Dodatni uzroci niskog progesterona uključuju visoku razinu estrogena, stres, prehrana, prehrana i tjelovježba.

Niže razine progesterona može uzrokovati nuspojave kao što su neredovite mjesečnice, suhoća rodnice, smanjuje plodnost, poremećaji spavanja, valunge, povećana trbušne masti, promjene raspoloženja, gubitak punoće dojki i stanjivanje kose.

Ostali simptomi niske progesterona su akne, tjeskoba, suhe oči, napadi panike, promjene raspoloženja, grčenje mišića, zatvor, umor, nesanica, zadržavanje vode i visok kolesterol.

Prirodni tretmani za nizak progesteron

  1. Povećajte unos vitamina B i C, koji su potrebni za održavanje razine progesterona.
  2. jesti više hrane s cinka, poput ljuske ribe.
  3. kontrolirati svoje razine stresa, jer kortizol je pušten umjesto progesterona u visokom razdoblju stresa i smanjuje razine progesterona.

Još jedan učinkovit tretman opcija za nizak progesteron

Prirodna progesterona krema kao Proferia može biti učinkovit i siguran tretman za rješavanje zdravstvenih problema uzrokovanih niskim progesteronom.

Proferia je ekskluzivni sve-prirodni vlasnički spoj 30 specifičnih bioaktivnih faktora kože i koncentriranog prirodnog USP progesterona u bazi Wild Yam ekstrakt, čista voda, i umirujuće aloe vere.

Čimbenici kože uključuju antioksidansi A, C i E koji pomažu u zaštiti od slobodnih radikala.

Proferia koristi visoko topljiv i dobro apsorbira Wild Yam ekstrakt kao nositelj USP progesteron. Ovo je alternativni tretman za nizak progesteron.

Ova krema za niske progesteron tretman koji ne sadrže USP-progesteron i ovise o tijelu sposobnost da prirodno pretvoriti Wild Yam ekstrakt u progesteron jednostavno neće raditi; progesteron u Proferia je ekstrahiran iz Wild Yam koristeći USP progesteron kako bi se osigurala sigurnost, dosljednost i djelotvornost. Studije su pokazale da je ovaj prirodni progesteron je daleko sigurnije od sintetičkih progestina.

Proferia