Dom lijek za proširenje prostate

povećanje prostate formalno naziva benigna hiperplazija prostate (BHP). U ovom članku, mi ćemo vam pokazati prirodni home pravni lijek za povećanje prostate.Ovaj članak će vam pokazati o dom lijek za proširenje prostate.

Što je povećanje prostate

Prostata je oraha obliku žlijezda koja omata uretre, cijev koja izlazi iz urina. Prostata je dio muškog spolnog sustava. Jedan od njegovih glavnih radnih mjesta, zajedno sa drugim organima, je dodati tekućine za sjeme. To je tekućina koja nosi spermu.

Prostata počinje mala i ima dvije glavne faze rasta. To udvostručuje u veličini tijekom tinejdžerskih godina, a onda i dalje raste ponovo nakon 25 godina tijekom ostatka životu čovjeka.

Pretjerano povećane prostate rezultira bolešću poznatom kao benigne hiperplazije prostate (BPH). Na kraju, povećana prostate može stegnuti dolje na uretru i ograničiti protok urina iz mjehura.

Problemi su rezultirali proširenjem prostate

Proširenje prostate dovodi do problema kao što su:

  • Učestalo mokrenje.
  • Disfunkcija mokrenja
  • Curenje mokraće.
  • Infekcije mokraćnog sustava.

Dom lijek za proširenje prostate

  1. rajčice. Rajčice su dobre za zdravlje prostate jer sadrže biljni pigment koji se zove likopen koji je moćan antioksidans. Potrošnja rajčice smanjuje proširenje prostate i smanjuje rizik od raka prostate ubijanjem raka uzrokujući stanice.
  2. topla kupka. Topla kupka je dobar i učinkovit dom lijek za upalu prostate ili proširenje prostate. Jedan može sjediti u toploj vodenoj kadi pola sata s razinom vode do struka. Topla kupka olakšava bol i upalu.
  3. sjemenke bundeve. Prisutnost fitosterola i drugih spojeva u sjemenkama bundeve pomaže u smanjivanjem povećane prostate. Oni također sadrže kemikalije koje mogu spriječiti transformaciju testosterona u dihidrotestosteron (DHT). Visoke razine DHT su povezane s povećane prostate.
  4. bosiljak. Svi smo svjesni ljekovitih svojstava bosiljak biljka. Studije su pokazale da potrošnja bosiljka olakšava simptome prostate tretiranjem povećane prostate. Basil ima protuupalna svojstva koja smanjuju upalu prostrata.
  5. Kukuruzna svila. Kukuruzna svila unos pomaže u liječenju proširenja prostate i ničice infekcije. Smanjuje upalu prostate i mokraćnih putova, čime se ublažava simptomi problema s prostatom. Možete pirjati 6 ušiju kukuruza svile za 10 minuta. Zatim ga naprezati i piti vodu. Ovo bi trebalo biti učinjeno triput tjedno. Drugi način je konzumirati čaj. To je stari i učinkovit lijek za prostrat problem.

Prirodni dodatak za zdravlje prostate liječenje kod kuće

Ako ste previše lijen za pripremu kućnog lijeka za proširenje prostate iznad, postoji lakši izbor za liječenje proširenja prostate. Prava opcija je da se ProstatePus-prirodni dodatak koji je posebno dizajniran za pomoć muškarcima s prostate problema.

ProstatePlus je prirodni prehrambeni proizvod iz VitaBalance koji je pun esencijalnih tvari koje potiču funkciju prostate i zdravlje. Sastojci uključuju vitamin E, Saw Palmetto, mačja kandža, vitamin B6, zeleni čaj i kopriva.

Korišteni sastojci su svi-prirodni i oni su znanstveno potvrđeni da bi bili efektivan po tvrdnjama proizvođača. Dodatak može unaprijed zdravlje prostate i opće zdravlje korisnika.

Osim toga, to je brzo djeluje formula koja brzo obnavlja normalnu veličinu povećane prostate žlijezda. To može osigurati da funkcionira na ispravan način i može dovesti do drugih brojnih prednosti.

Osim toga, ovaj dodatak može potaknuti seksualne performanse i ponuditi miran drijemanje zbog smanjenog broja čestih putovanja u kupaonicu, posebno tijekom noći.

Više u suštini, to može smanjiti bol tijekom mokrenje i dati korisnicima zdrav i udoban način života. To je jednostavan način za liječenje proširenja prostate kod kuće.

Male Extra