Pet prirodni tretmani za preuranjene ejakulacije

Ništa ne može biti više frustrirajuće za muškarce nego preuranjene ejakulacije. Dobra vijest je da postoje prirodni tretmani za preuranjene ejakulacije.

Kriteriji za preuranjenu ejakulaciju

Prema medicinskim stručnjacima, prerana ejakulacija javlja kada muškarac ejakulira mnogo brže od njegovog seksualnog partnera bih za vrijeme spolnog odnosa. Međutim, ti svibanj zadovoljavaju dijagnostičke kriterije za prerane ejakulacije ako:

  • Uvijek ejakulirati u samo minutu ili dvije nakon penetracije.
  • ne može kontrolirati ejakulaciju tijekom spolnog odnosa.
  • Osjećati frustrirano i neugodno, a kao rezultat se izbjeglo seksualne intimnosti.

Pet prirodnih načina za pomaganje lijek prerane ejakulacije.

  1. Vježba. Aerobne vježbe kao što su trčanje, hodanje i plivanje su jednostavne načine možete liječiti spolne problema što se može okrenuti.
  2. Zdjelice trening. Dna zdjelice vježbe kao što su Kegelove vježbe nisu samo za žene koje trebaju da se oporavi nakon poroda. Danas, Kegel vježbe često se preporučuje muškarcima kao način jačanja svoje seksualno zdravlje.
  3. Naspavaj se dovoljno. San je važan fiziološki proces za sveukupno zdravlje i funkcioniranje. San je također važno za vaš seksualni život što se tiče istraživanja je u pitanju. Studije su otkrili da loš san može uvelike smanjiti razinu testosterona u inače zdravih mladih ljudi.
  1. Radite na vašem odnosu. Neki ljudi možda nisu svjesni koliko kvaliteta odnosa može utjecati na njihovo seksualno zadovoljstvo i funkcioniranje. Odnos stres može učiniti da se osjećate depresivno, tjeskobno, i vaša intimnost razine će patiti kao rezultat.
  2. Biljni lijekovi. Biljni lijekovi su korišteni u liječenju raznih seksualnih poremećaja poput preuranjene ejakulacije i erektilne poteškoće za neko vrijeme sada. Ove biljke su često tucao kao prirodni afrodizijaka i seksualne pojačivača, i možda ćete ih naći uključeni u seksualno pojašnjenje dodataka, uključujući Male Extra.

Prirodni tretman za preuranjenu ejakulaciju

Male Extra je seksualno pojašnjenje dodatak za muškarce koje smatramo kao najbolji proizvod u industriji. Ovaj muški dodatak je prirodni tretman za preuranjenu ejakulaciju.

Male Extra će dati zadovoljavajući seks za vas i vaš partner se oslanja na dobru, tvrdom, dugotrajnu erekciju. I dobra, tvrda, dugotrajna erekcija se oslanja na protok krvi.

Male Extra koristi snažan fuziju dokazanih prirodnih sastojaka kako bi se povećala veličina, tvrdoća i održivost vaše erekcije povećanjem protoka krvi u svoj penis.

Prirodni sastojci u Male Extra uključuju L-arginin, šipak, niacin, cink, Cordyceps, metil sulfonyl Methane i L-metionin.

Tijekom erekcije tkiva u penisu ispune krvlju. Što više krvi ova tkiva drži, veći i teži tvoj penis postaje. Male Extra proširuje krvne žile koje dovode do erektilne tkiva u penisu, povećavajući protok krvi u njih kada imate erekciju.

Ovo povećanje protoka krvi u penis daje vam veće, teže, dugotrajnije erekcije, i omogućuje vam da doživite jače, intenzivnije orgazme. To nije sve. Poboljšani protok krvi također znači kisik i hranjive tvari se isporučuju mnogo brže u svoje stanice, odgađanje umora i jačanje izdržljivosti tijekom seksa.

S Male Extra možete dati svom partneru ono što oni stvarno žele s ‘rock-hard erekcije’ i cijelu noć ostaje moć.

Male Extra