Proferia

Overgangsalderen og ændringen af ​​hormonniveauer

Mange ændringer i årene op til overgangsalderen er anlagt den ved at ændre niveauet af hormoner, der produceres af æggestokke, hovedsageligt østrogen og progesteron.

Overgangsalderen og skiftende niveauer af hormoner.

Overgangsalderen er en normal ændring i en kvindes liv, da hendes periode stopper. Det er derfor, nogle kalder overgangsalderen ”ændringen af ​​liv” eller ”ændringen.” I overgangsalderen en kvindes krop langsomt producerer mindre af hormonerne østrogen og progesteron.

Dette sker ofte i alderen 45 og 55. En kvinde har nået overgangsalderen, når hun ikke har haft en periode i 12 måneder i træk. Nogle gange kan der være mere østrogen til stede under perimenopause end tidligere.

Østrogen.

Som den primære ”kvinde” hormon, østrogen fremmer vækst og sundhed af de kvindelige kønsorganer og holder vagina fugtes, elastisk (elastisk), og velforsynet med blod. Østrogen niveauer generelt falde i løbet perimenopause, men de gør det i en uregelmæssig måde.

Den reducerede produktion af østrogen begyndelsen i perimenopause kan påvirke din seksuelle funktion direkte, såsom gennem vaginal tørhed. Det kan også gøre det indirekte, i form af hedeture og nattesved, der kan dræne din energi og underminere din lyst til sex som følge heraf.

Progesteron.

Udover østrogen, er niveauet af en anden hormon produceret af æggestokke-progesteron også skiftes i dine midlife år.

Progesteron er et af de hormoner, der svinger med en kvindes menstruation. Der er mindre progesteron efter overgangsalderen.

Low progesterone levels often cause hot flashes, memory loss, fatigue, tender breasts, thyroid problems, osteoporosis and weight gain.

What is hormone therapy for menopause?

Lower hormone levels in menopause may lead to hot flashes, vaginal dryness and thin bones. To help with these problems, women are often given estrogen or estrogen with progestin (another hormone).

Like all medicines, hormone therapy has risks and benefits. Talk to your doctor, nurse, or pharmacist about hormones. If you decide to use hormones, use them at the lowest dose that helps. Also use them for the shortest time that you need them.

Are natural products useful in treating symptoms of menopause?

Yes, some natural products are very helpful and safe in treating the symptoms of menopause and hormonal imbalance. One of the best natural products is Proferia.

Proferia er en naturlig progesteron creme indeholdende mexicanske vilde Yams ekstrakt.

Supplere med østrogen er ikke altid den bedste løsning, fordi østrogen kan faktisk være årsag til problemet. Dette hormon er fundet i mange af de produkter, vi forbruger på daglig basis, så det kan være svært at præcist at identificere kilden til det, for at undgå det.

Det er derfor, vi anbefaler Proferia til dig. Proferia giver progesteron til fremme sund hormonniveauer uden de uønskede virkninger af overskydende østrogen.

Proferia er en helt naturlig, aktuel hormon produkt. Det giver en naturlig kilde af progesteron hormon, en nøglekomponent til raske hormonniveauer. Proferia er en sikker og effektiv hormon balancering produkt, der kan hjælpe kvinder nyde et sundere liv før overgangsalderen og selv efter overgangsalderen.

Proferia