Okai a merevedési zavar idősebb és fiatalabb férfiak

Ez nem könnyű beszélni merevedési zavar, de ED sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. Mi valójában az oka a merevedési zavar?

Fele feletti férfiak 40 éves merevedési zavar, mint sok fiatal férfiak körében. Nézz körül. Van egy jó esély arra, hogy a srác ül mellette lehet, ED, vagy azt, hogy a nő a szoba másik végében van, vajon hogyan, hogy segítsen neki partner választ találni.

Mi a merevedési zavar?

Merevedési zavar, ha egy ember vagy nem az erekció vagy nem tud lépést tartani az erekció elég hosszú, hogy a szex. ED nem tükrözi az Ön vagy szexuális partner, mivel hiányzik az éberség nem ez a probléma.

Az okok a merevedési zavarokat.

1. Merevedési zavar az idősebb férfiak. Mivel erekció elsődlegesen a vérereket, ez nem meglepő, hogy a leggyakoribb oka az idősebb férfiak olyan körülmények, amelyek blokkolják a vér áramlását a pénisz, így például az érszűkület vagy a cukorbetegség.

Tovább érrendszeri ok lehet egy hibás vénát, ami lehetővé teszi a vér túl gyorsan lefolyó a pénisz. Egyéb fizikai rendellenességek, valamint a hormonális egyensúlyhiány, és bizonyos műveletek, is eredményezhet merevedési zavar.

A vaszkuláris folyamatok erekciót által ellenőrzött, az idegrendszer, és bizonyos vényköteles gyógyszerek lehetnek a mellékhatása zavaró szükséges idegi impulzusok. Ezen túlmenően, az alkohol, a dohány, és az illegális kábítószerek, mint a marihuána, hozzájárulhat a működési zavar.

2. Erectile dysfunction in younger men. With younger men, psychological problems are the likeliest reason for erectile dysfunction. Tension and anxiety may arise from poor communication with the sexual partner or a difference in sexual preferences. The sexual difficulties may also be linked to these factors:

  • Depression.
  • Fatigue.
  • Stress.
  • Feelings of inadequacy.
  • Personal sexual fears.
  • Rejection by parents or peers.
  • Sexual abuse in childhood.

Getting the help you need.

Untreated erectile dysfunction can damage your self–confidence, causing a lot of stress— even depression and anxiety. Many guys with ED feel like their lives are out of control.

The good news is there’s hope. Take back control. Use the combination of VigRXPlus and VigRXOil to best treat your erectile dysfunction.

VigRXPlus is male enhancement pill to be taken daily. The pill works to increase libido and improve erection. Its effects have been proven and clinically tested. It can help men enhance their ability to maintain an erection by more than 60%.

Made from natural ingredients, VigRXPlus pill is going to work in your body, its positive effects occur gradually, this provides great benefits not only for your sexual health but also for your overall health.

Meanwhile, VigRXOil is a product designed to get you strong erections if you suffer from erectile dysfunction or if you just want extra strong and hard erections.

Unlike VigRXPlus pill that works gradually, the effects of VigRXOil can be felt immediately after you apply it on your penis. The oil will be absorbed into your skin in a matter of 1-2 minutes and you are ready to act in your bed.

VigRXOil is természetes alapanyagokból készült, akkor soha nem bántani.

VigRXPlus és VigRXOil tökéletes kombinációját leküzdésére merevedési zavar!

VigRX Plus