Natuurlijke remedies voor erectieproblemen

Als erectieproblemen invloed op je, geef de hoop niet verliezen. Wanneer u klaar bent om te beginnen met het zien van verbeteringen bent, probeer dan de natuurlijke remedies voor erectieproblemen hieronder.

De echte oorzaak van de erectie problemen aan het licht.

Het eerste wat je nodig hebt om te begrijpen over erectie probleem is dat het niet echt een ziekte, het is een symptoom van een ander probleem dat er aan de hand in je lichaam. De meest voorkomende medische aandoeningen die erectieproblemen bij mannen veroorzaken zijn type 2 diabetes, depressie, hoge cholesterol, hoge bloeddruk en prostaat ziekte.

En de twee onderliggende factoren die leiden en bijdragen aan erectieproblemen bij vrijwel alle gevallen zijn slechte bloedcirculatie en lage testosteron (geslachtshormoon) niveaus. Het probleem is, al het bovenstaande oorzaak slechte bloedcirculatie en lage testosteronspiegel beursgenoteerde medische aandoeningen!

Dat is waarom als je erectieproblemen hebt is er een zeer goede kans dat je ook één of meer van deze aandoeningen ook. Wat meer is, kan de farmaceutische medicijnen die worden gebruikt om deze aandoeningen te behandelen verdere problemen voor de erectie probleem patiënten veroorzaken.

Natuurlijke home remedies voor erectie problemen die snelle resultaten geven.

1. Ginger. Het sap gewonnen uit gember is een waardevolle afrodisiacum en uiteindelijk in de behandeling van seksuele zwakheden.

Neem een halve theelepel gember sap met een half gekookt ei en honing, eenmaal daags ‘s nachts, voor een maand. Dit recept kan verlichten impotentie, premature ejaculatie, en spermatorroe.

2.Rozijnen. Ayurveda raadt zwarte rozijnen aan voor het hervestigen van seksuele kracht. Was zwarte rozijnen ruwweg in lauw water en kook ze vervolgens met melk waardoor ze gezwollen en zoet.

Eet deze rozijnen met melk om de gewenste resultaten te krijgen. U moet beginnen met 30 GM van rozijnen, gevolgd door 200 ml melk drie keer per dag en dan kan de hoeveelheid rozijnen geleidelijk worden verhoogd tot 50 GM elke keer.

3.Saffraan. In de Ayurveda wordt saffraan gebruikt om onvruchtbaarheid in koppels te behandelen, omdat de geur zeer erotisch is. Het kan seksuele begeerte wekken en kan een ontspannend effect op de zenuwen hebben. Gebruik het als massage olie of Consumeer het met voedsel om de seksuele kracht te verbeteren.

4.VigRX. VigRX is een productlijn door leading edge Health. VigRX-producten zijn onder andere VigRX Plus, VigRX delay spray en VigRX Oil. Allemaal verhogen ze uw seksuele prestaties door uw erectie te verlengen en uw seksuele drang te verbeteren.

U hoeft echter niet al deze producten te gebruiken. Het is al heel goed als je de combinatie van VigRX plus en VigRX Oil gebruikt.

VigRX Plus komt in de vorm van pillen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De pillen werken in je lichaam en bieden op lange termijn effecten die gunstig zijn voor uw seksuele gezondheid zijn.

Ondertussen VigRX Oil zeker komt als natuurlijke olie toe te passen op uw penis. De olie wordt geabsorbeerd in weefsel van de penis. De ingrediënten in de olie helpen om uw bloedvaten en bloed kamers ontspannen, zodat ze meer bloed kunnen bevatten. Dit effect is zeer snel in vergelijking met orale suppletie.

We doen geloven dat VigRX Oil is een van de beste in zijn soort! Het zal u een harde geven over in een kwestie van seconden. De olie werkt perfect samen met vigrxplus pillen en kan gemakkelijk samen worden gebruikt.

VigRX Plus