Närmaste butik för att få den bästa progesteronkräm i Sverige.

Söker en helt naturlig progesteronkräm för klimakteriet i Sverige? Ta reda på vilken produkt vi rekommenderar såväl som vad som gör det så effektivt.

 
Kvinnor är beroende av progesteron för att fungera effektivt. När en kvinnas progesterongrader sänks kan detta leda till ojämlikhet i menstruationscykeln tillsammans med oförmåga att bli gravid. Progesteronkräm används i över klimakteriet för att hjälpa till att höja produktionen av progesterongrader till tillräckliga nivåer. Progesteronkräm kan köpas i Sverige. Du kan upptäcka de bästa naturliga progesteronkrämerna för att bli av med klimakteriet.

 

Vad är progesteronhormon?

 
Progesteron är ett steroidhormonalt medel gjord av äggstockens corpus luteum vid ägglossningen, och även i mindre mängder av binjurarna. Progesteron produceras i kroppen från steroidhormonalt preparat pregnenolon, liksom en föregångare till många olika steroidhormonala medel, inklusive kortisol, androstenedion, östrogenerna och även testosteron.
Till skillnad från östrogen är progesteron namnet på det hormon som genereras av corpus luteum efter ägglossningen, liksom i mindre kvantiteter av binjurarna. Det syntetiseras hos människor i en biokemisk väg som leder från kolesterol till pregnenolon till progesteron. Därefter är progesteron föregångaren till kortikosteroider och även testosteron. Progesteron tillverkas dessutom i stora mängder av moderkakan under graviditeten.

 

Anledningen till att kvinnor kräver progesteron?

 

 

Progesteron behövs vid behandling av hormonella medel ersättning för menopausala damer för flera faktorer, men en av dess väsentliga funktioner är att balansera eller motstå resultaten av östrogen. Obehandlat östrogen ger ett solidt hot mot bröstcancerceller och även reproduktiva cancerformer.
Östrogen grader faller bara 40-60% vid klimakteriet, vilket helt enkelt är tillräckligt för att avsluta menstruationscykeln. Progesteronnivåerna kan dock sjunka till nära noll hos vissa kvinnor. På grund av det faktum att progesteron är föregångaren till många andra steroidhormoner, kan användningen avsevärt förbättra det övergripande hormonets jämvikt efter klimakteriet. Progesteron stimulerar också benbyggnad och bidrar därmed till att skydda mot försvagning av ben.

 

Varför skulle en premenopausal kvinna behöva progesteronkräm?

 
Under de 10 till femton åren före klimakteriet har många kvinnor konsekvent anovulatoriska cykler där de gör tillräckligt med östrogen för att skapa menstruation, men de gör inte någon form av progesteron och ställer därmed scenen för östrogenöverlägsenhet. Att använda progesteronkräm under anovulatoriska månader kan bidra till att förebygga tecken på premenopausala.

 
Fallet av progesteronnivåer vid klimakteriet är proportionellt mycket över hösten av östrogengrader. Medan östrogen sjunker bara 40 procent från standard i genomsnitt kan progesteron minska till nästan absolut nr. Eftersom progesteron är väldigt fettlös kan det lätt tas in genom huden. Från subkutant fett blöts progesteron upp i kapillärblod. När östrogen prominens äger rum, kan östrogen delikat vävnad börja expandera, vilket skapar fibroider och andra oregelbundna reproduktionsvävnader. Till skillnad från olika andra hormoner har forskare faktiskt upptäckt att progesteron effektivt ges till kroppen när den appliceras genom huden.

 

Bästa progesteronkräm i Sverige.

Proferia är en av progesteronhanker klimakteriet som erbjuds i Sverige. Proferia innehåller en höglöslig vild yam-essens som bas för sitt höga absorptionspris. På grund av dess många fördelar, och särskilt dess förmåga att motsätta sig de cancerframkallande effekterna av östrogen, förtjänar helt naturligt progesteron ännu mer fokus och även applikation jämfört med det som generellt ges i förebyggande såväl som behandling av kvinnors hälsoproblem idag.

 
För kvinnor med pre menopausal rekommenderas att börja använda progesteron krämer som Proferia under 14 dagar mellan varje menstruationscykel för idealiska resultat. Liksom för kvinnor som upplever post-menopausala, rekommenderas att Proféria appliceras som dirigerad under en period på 21 på varandra följande dagar under hela månaden. Proferia är en riskfri och 100% naturlig progesteron som hjälper till att förbättra kroppens stöd mot klimakteriet.
Du kan få Proferia progesteronkräm genom att gå till huvudsidan. Proferia kan köpas från Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Örebro, Västerås eller annan annan stad, genom att klicka på bannern nedan för att påbörja ditt köp, och du kommer säkert också ha möjlighet från de obehagliga tecknen på klimakteriet idag.

 

 

Proferia