Najbliža trgovina za dobivanje najboljeg krema progesterona za menopauza u Hrvatskoj.

Tražeći prirodnu krema progesterona u Hrvatskoj? Saznajte koji proizvod preporučujemo i što ga čini tako učinkovitima.


Dame ovise o progesteronu da ispravno funkcionira. Kada je dama progesteronske stupnjeve niska, to može uzrokovati menstruacijske neravnoteže uz probleme neplodnosti. Progesteron krema se koristi tijekom menopauze kako bi se pomoglo unaprijediti proizvodnju stupnjeva progesterona na dovoljnu razinu. Progesteron krema se može kupiti u Hrvatskoj. Možete pronaći najbolje prirodne kreme za progesteron kako bi osvojili simptome menopauze.

 

Što je progesteron?

 
Progesteron je steroidni hormonalni agens koji je napravio korpus luteum jajnika kod ovulacije, kao iu manjim veličinama od nadbubrežnih žlijezda. Progesteron se proizvodi u tijelu od steroidnog hormona pregnenolona, ​​kao i prethodnik većini različitih steroidnih hormonskih sredstava, uključujući kortizol, androstenedion, estrogene i testosteron.

 
Za razliku od estrogena, progesteron je naziv hormona koji je stvorio corpus luteum nakon ovulacije, kao iu manjim veličinama od nadbubrežne žlijezde. On je sintetiziran u ljudskim bićima na biokemijskom putu koji vodi od kolesterola do pregnenolona do progesterona. Zatim, progesteron je prethodnik kortikosteroida i testosterona. Progesteron se također proizvodi u velikim količinama posteljice tijekom trudnoće.

Razlog zašto žene trebaju progesteron?

 
Progesteron je potreban za hormonsku nadomjesnu terapiju za menopauzalne dame iz brojnih razloga, međutim među najvažnijim dužnostima je ravnoteža ili suprotstavljanje utjecaju estrogena. Nepopravljeni estrogen proizvodi solidan rizik za rak dojke i također stanice reproduktivnih karcinoma.

 
Estrogenski stupnjevi padaju samo 40-60% u menopauzi, što je jednostavno dovoljno za prestanak menstrualnog ciklusa. Ipak, stupanj progesterona može se spustiti do blizu nule u nekim ženama. Zbog činjenice da je progesteron preteča mnogim drugim steroidnim hormonskim sredstvima, njegova uporaba može znatno poboljšati opću ravnotežu hormonskog sredstva nakon menopauze. Progesteron također pojačava izgradnju kostiju i tako pomaže štit protiv slabljenja kostiju.

 

Zašto bi premenopauzalna ženka trebala krema progesterona?

 
U deset do petnaest godina prije menopauze, nekoliko žena redovito ima anovulacijske cikluse gdje čine adekvatan estrogen za stvaranje menstruacije, no oni ne čine bilo koji tip progesterona, čime postavlja pozornicu za dominantnost estrogena. Korištenje progesteronske kreme tijekom anovulacijskih mjeseci moglo bi pomoći u izbjegavanju znakova i simptoma premenopauzalnog sustava.

 
Gubitak razina progesterona u menopauzi proporcionalno je mnogo više od gubitka razina estrogena. Dok estrogen pada samo 60 posto od standardnog općenito, progesteron bi mogao odbiti gotovo apsolutno ne. Budući da je progesteron izuzetno topljiv u mastima, prikladno se unosi kroz kožu. Od potkožnog masnog tkiva, progesteron se apsorbira izravno u kapilarnu krv. Kada se dominira estrogena dominira, osjetljiva tkiva estrogena mogu se početi širiti, razvojem fibroida i raznim drugim abnormalnostima reproduktivnih tkiva. Za razliku od drugih hormona, istraživači su otkrili da je progesteron idealno opskrbljen tijelu kada se nanosi s kožom.

 

Idealna krema progesterona za menopauza u Hrvatskoj.

Proferia je među progesteronskom krema za menopauza koja se nudi u Hrvatskoj. Proferia uključuje vrlo topiv ekstrakt divljeg krumpira kao osnovu za njegovu veliku brzinu apsorpcije. Zbog brojnih prednosti, a naročito njegove sposobnosti da se suprotstave kancerogenim utjecajima estrogena, prirodni progesteron zaslužuje puno više interesa i primjene nego što je normalno odustalo od izbjegavanja i brige o dječjim zdravstvenim problemima.

 
Za žene s pre menopauzi se preporučuje da počnete koristiti kreme progesterona kao što je Proferia tijekom trajanja od 14 dana između svakog menstruacijskog ciklusa za najbolje rezultate. Kao i za žene koje doživljavaju u postmenopauzi, preporuča se da se Profijer provede tijekom trajanja od 21 uzastopna dana tijekom cijelog mjeseca. Proferia je sigurna i također 100% prirodni progesteron koji pomaže u povećanju zaštite tijela od menopauze.

 
Možete dobiti Proferia progesterone krema tako da posjetite službenu stranicu. Proferi se mogu kupiti od Zagreba, Centra, Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra, Slavonskog Broda, Pule, Sesvete, Karlovca ili nekog drugog grada, klikom na donji banner kako biste započeli kupnju, kao i sigurno ćete imati uslugu od neugodnih znakova i simptoma menopauze danas.

Proferia