Nærmeste butikk for å få den beste progesteronkremmen for overgangsalderen i Norge.

Søker en helt naturlig progesteronkrem i Norge? Lær hvilket produkt vi anbefaler og nøyaktig hva som gjør det så effektivt.

 
Kone stoler på progesteron for å fungere effektivt. Når en dame er progesteron nivåer reduseres, kan dette forårsake menstruasjon ubalanser i tillegg til manglende evne til å tenke på bekymringer. Progesteron krem ​​brukes i løpet av overgangsalderen for å bidra til å øke produksjonen av progesteron grader til nok grader. Progesteronkrem kan kjøpes i Norge. Du kan oppdage de aller beste all-naturlige progesteron-lotionene for å komme over overgangsalderen.

 

Hva er progesteron?

 
Progesteron er et steroidhormon laget av corpus luteum av eggstokken i eggløsning, og også i mindre mengder av binyrene. Progesteron produseres i kroppen fra steroidhormon pregnenolon, og er en forløper til de fleste andre steroidhormoner, bestående av kortisol, androstenedion, østrogenene og testosteron.

 
I motsetning til østrogen er progesteron navnet på hormonet produsert av corpus luteum etter eggløsning, og i mindre mengder av binyrene. Det er syntetisert hos mennesker i en biokjemisk vei som fører fra kolesterol til pregnenolon til progesteron. Deretter er progesteron forløperen av kortikosteroider og testosteron. Progesteron fremstilles også, i store mengder, av moderkrekken mens den er gravid.

 

Hvorfor trenger kvinner progesteron?

 
Progesteron er nødvendig for behandling av hormonal agent for menopausale damer av mange grunner, men en av sine grunnleggende oppgaver er å stabilisere eller motsette seg østrogen. Uoppløselig østrogen skaper en solid trussel for brystkreftceller og også reproduktive kreftceller.
Østrogen grader gå ned bare 40-60% i overgangsalder, som er rett og slett nok til å slutte menstruasjonssyklusen. Men progesteronnivåer kan falle til nesten null hos noen kvinner. Fordi progesteron er forløperen til mange forskjellige andre steroidhormoniske midler, kan bruken øke den generelle hormonelle stabiliteten etter overgangsalderen. Progesteron fremmer også beinbygging, så vel som hjelper dermed mot osteoporose.

Hvorfor ville en premenopausal kvinne kreve progesteronkrem?

I de ti til femten årene før overgangsalderen har mange kvinner rutinemessig anovulatoriske sykluser der de gjør tilstrekkelig østrogen til å produsere menstruasjonssyklus, men de produserer ingen type progesteron og setter derfor scenen for østrogen dominans. Bruk av progesteronkrem i anovulatoriske måneder kan bidra til å forhindre tegn på premenopausal.
Høsten av progesteron nivåer i overgangsalderen er forholdsmessig mye større enn tapet av østrogen nivåer. Mens østrogen faller bare 60 prosent fra baseline generelt, kan progesteron avta til nesten absolutt ingen. Fordi progesteron er ekstremt fettløs, blir det lett gjennomtrengt gjennom huden. Fra subkutant fett absorberes progesteron i kapillærblod. Når østrogen fremtredende forekommer, kan østrogen delikate celler begynne å vokse, danner fibroider og også forskjellige uregelmessigheter i reproduktive celler. I motsetning til ulike andre hormoner har forskere funnet ut at progesteron leveres effektivt til kroppen når det påføres via huden.

 

Fineste progesteronkrem for overgangsalderen i Norge.

Proferia er blant progesteronhanker overgangsalder som er lett tilgjengelig i Norge. Proferia består av et høyoppløselig wild yam ekstrakt som en base for sin høye absorpsjonspris. Som et resultat av sine mange fordeler, og spesielt dets evne til å motsette seg kreftfremkallende resultatene av østrogen, har naturlig progesteron rett til enda mer fokus samt anvendelse enn generelt gitt i forebyggingen, samt behandling av kvinners sykdom i dag.

 
For kvinner med pre menopausal anbefales å begynne å bruke progesteron-lotioner som Proferia i en varighet på to uker mellom hver menstruasjonssyklus for ideelle resultater. Og for kvinner som opplever postmenopausal, anbefales det å bruke Proféria som angitt i en varighet på 21 sammenhengende dager i løpet av måneden. Proferia er en sikker samt 100% naturlig progesteron som hjelper til med å styrke kroppens støtte mot overgangsalderen.
Du kan få Proferia progesteronkrem ved å gå til hovedstedet. Proferia kan kjøpes online fra Oslo, Tromsø, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Bergen eller annen by, ved å klikke på banneret under for å begynne kjøpet, og du vil sikkert ha mulighet for de ubehagelige tegn og symptomer på overgangsalderen i dag.

 

 

Proferia