Nærmeste butik for at få den bedste progesteronkrem i Danmark.

Leder du efter en naturlig progesteroncreme til overgangsalderen i Danmark? Lær hvilket mærke vi foreslår, og også hvad der gør det så effektivt.

 
Hunnerne regner med progesteron for at arbejde korrekt. Når en kvindes progesteron grader reduceres, kan dette føre til menstruation uligheder såvel som manglende evne til at opleve problemer. Progesteron creme bruges i overgangsalderen for at hjælpe med at øge fremstillingen af ​​progesteron grader til passende niveauer. Progesteron creme kan købes i Danmark. Du kan opdage de bedste naturlige progesteron cremer til at overvinde overgangsalderen tegn.

 

Hvad er progesteron?

 
Progesteron er et steroidhormon fremstillet af corpus luteum i æggestokken i ægløsning såvel som i mindre mængder af binyrerne. Progesteron fremstilles i kroppen fra steroidhormon pregnenolon, såvel som er en forstad til de fleste andre steroidhormoner, der består af cortisol, androstenedion, østrogenerne samt testosteron.

 
I modsætning til østrogen er progesteron navnet på det hormonelle middel, der produceres af corpus luteumet efter ægløsning, såvel som i mindre mængder af binyrerne. Det syntetiseres hos mennesker i en biokemisk vej, der fører fra kolesterol til pregnenolon til progesteron. Følgelig er progesteron forløberen af ​​kortikosteroider og testosteron. Progesteron fremstilles desuden i massive mængder af moderkagen under graviditeten.

 

Grunden til, at kvinder kræver progesteron?

 
Progesteron er nødvendig i hormonbehandling af menopausale kvinder for mange faktorer, men blandt de vigtigste roller er at balancere eller modsætte østrogenvirkningerne. Uopløset østrogen skaber en solid trussel mod brystkræft og også reproduktive kræftceller.
Østrogen grader gå ned kun 40-60% i overgangsalderen, som er lige tilstrækkelig til at afslutte menstruationscyklussen. Dog kan progesteron grader falde til næsten nul hos nogle kvinder. Da progesteron er forløberen for mange andre steroidhormoner, kan dets anvendelse i væsentlig grad øge det generelle hormonbalance efter overgangsalderen. Progesteron øger desuden knogleopbygningen og hjælper dermed også med sikkerhed mod osteoporose.

 

Hvorfor skulle en præmenopausal kvinde have brug for progesteron creme?

 
I de ti til femten år før overgangsalderen har flere damer regelmæssigt anovulatoriske cyklusser, hvor de gør tilstrækkeligt østrogen til at udvikle menstruationscyklus, men de producerer ikke nogen progesteron og danner dermed scenen for østrogen overherredømme. Anvendelse af progesteroncreme under anovulatoriske måneder kan hjælpe med at beskytte mod tegn og symptomer på præmenopausale.

 
Faldet af progesteron niveauer i overgangsalderen er forholdsmæssigt meget mere end faldet af østrogen niveauer. Mens østrogen kun falder 60 procent fra baseline generelt, kan progesteron falde til næsten nul. På grund af det faktum, at progesteron er virkelig fedtopløseligt, er det bekvemt opsuget med huden. Fra subkutant fedt bliver progesteron opsuget lige ind i kapillærblod. Når østrogen fremtrædende forekommer, kan østrogenfølsomme væv begynde at ekspandere, der danner fibroider og andre former for reproduktionsvævsproblemer. I modsætning til andre hormoner har forskere opdaget, at progesteron leveres effektivt til kroppen, når de påføres gennem huden.

 

Ideel progesteroncreme til overgangsalderen i Danmark.

Proferia er blandt progesteronhanker overgangsalder, der er let tilgængeligt i Danmark. Proferia indeholder en ekstremt opløselig vild yam essens som en base for sin høje absorptionshastighed. På grund af dets mange fordele, såvel som især dets evne til at modvirke kræft, der forårsager resultater af østrogen, er helt naturligt progesteron berettiget til langt mere fokus og også anvendelse i forhold til generelt at opgive forebyggelsen og også behandling af kvinders sundhedsproblemer i dag.

 
For kvinder med præ menopausal anbefales at begynde at anvende progesteron-lotioner som Proferia i en periode på 14 dage i mellem hver menstruation for at få de bedste resultater. Såvel som for damer, der oplever postmenopausale, anbefales det at anvende Proféria som guidet over i løbet af 21 på hinanden følgende dage i løbet af måneden. Proferia er en risikofri samt 100% helt naturlig progesteron, der hjælper med at øge kroppens forsvar mod overgangsalderen.
Du kan få Proferia progesteron creme ved at tjekke hovedwebstedet. Proferia kan købes online fra København, Aarhus, Odense, Frederiksberga, Esbjerg, Gentoftea eller anden by ved at klikke på banneret nedenfor for at påbegynde dit erhverv, og du vil helt sikkert have en løsning på de ubehagelige tegn på overgangsalderen nu.

 

Proferia