Nærmeste butik, der sælger progesteroncreme til overgangsalderen i Danmark.

Forsøger du at finde en helt naturlig progesteroncreme til overgangsalderen i Danmark? Find ud af hvilket mærke vi foreslår, og hvad gør det så effektivt.

 
Kvinder regner med, at progesteron fungerer korrekt. Når en dames progesterongrader reduceres, kan dette medføre menstruationscyklusafvigelser sammen med manglende evne til at opleve problemer. Progesteron creme anvendes i overgangsalderen for at hjælpe med at øge produktionen af ​​progesteron niveauer til passende grader. Progesteron creme kan købes i Danmark. Du kan finde de mest effektive naturlige progesteron-lotioner for at overvinde overgangsalderen tegn og symptomer.

 

Et kort resumé af progesteronhormon?

 
Progesteron er et steroid hormonalt middel fremstillet af corpus luteum i æggestokken i ægløsning, og i mindre mængder af binyrerne. Progesteron er lavet i kroppen fra steroidhormonet pregnenolon, og er en forløber for mange af de forskellige andre steroidhormoner, der består af cortisol, androstenedion, østrogenerne og testosteron.
I modsætning til østrogen er progesteron navnet på det hormonelle middel, der genereres af corpus luteumet efter ægløsning, såvel som i mindre mængder af binyrerne. Det fremstilles hos mennesker i en biokemisk vej, der fører fra kolesterol til pregnenolon til progesteron. Til gengæld er progesteron forløberen af ​​kortikosteroider og også testosteron. Progesteron fremstilles også i massive mængder af moderkagen under graviditeten.

 

 

Grunden til, at kvinder har brug for progesteron?

 
Progesteron er nødvendig i hormonal agent erstatning terapi for menopausale kvinder for mange faktorer, men en af ​​dens vigtigste funktioner er at balancere eller modsætte østrogen virkning. Uopløset østrogen skaber en solid trussel mod kræftceller og reproduktive kræftformer.
Østrogen grader falder kun 40-60% ved overgangsalder, hvilket er simpelthen nok til at afslutte menstruationscyklussen. Men progesteron grader kan falde til næsten nul hos nogle kvinder. Fordi progesteron er forløberen for en masse andre steroidhormoner, kan dets anvendelse signifikant øge generel hormonal agensbalance efter overgangsalderen. Progesteron fremmer desuden benbygning og hjælper derfor også skjold mod svækkelse af knogler.

 

Hvorfor ville en præmenopausale kvinde kræve progesteron creme?

 
I de ti til femten år før overgangsalderen har mange kvinder regelmæssigt anovulatoriske cyklusser, hvor de gør tilstrækkeligt østrogen til at udvikle menstruationscyklus, men de producerer ikke nogen progesteron og derved etablerer scenen for østrogen overherredømme. Anvendelse af progesteroncreme under anovulatoriske måneder kan hjælpe med at undgå symptomer på præmenopausale.

 
Faldet af progesteron niveauer i overgangsalderen er forholdsmæssigt meget over tabet af østrogen grader. Mens østrogen kun falder 60 procent fra standard, kan progesteron falde til næsten nul. Fordi progesteron er meget fedtopløselig absorberes det hurtigt via huden. Fra subkutant fedt tages progesteron direkte ind i kapillærblod. Når østrogen dominans finder sted, kan østrogenfølsomme celler begynde at ekspandere, hvilket skaber fibroider og forskellige andre reproduktive vævsabnormiteter. I modsætning til andre hormonelle midler har forskere faktisk fundet, at progesteron er ideelt til kroppen, når det anvendes gennem huden.

 

Bedste progesteronkrem i Danmark.

 
Proferia er en af ​​progesteroncreme til overgangsalder, der er let tilgængelig i Danmark. Proferia har en meget opløselig vild yam essens som en base for sin høje absorptionshastighed. På grund af dets mange fordele, og især dets evne til at modsætte sig kræftfremkaldende virkninger af østrogen, fortjener helt naturligt progesteron langt mere fokus såvel som anvendelse sammenlignet med det, der typisk gives i undgåelse og pleje af kvinders sygdom i dag.

 
For dame med præ-menopausale foreslås det at begynde at anvende progesteron-lotioner som Proferia i en periode på 2 uger mellem hver menstruation for ideelle resultater. For kvinder, der oplever postmenopausale sygdomme, anbefales det at anvende Proféria som angivet i en varighed på 21 sammenhængende dage i løbet af måneden. Proferia er et sikkert og også 100% helt naturligt progesteron, som hjælper med at styrke kroppens forsvar mod overgangsalderen.

 
Du kan få Proferia progesteron creme ved at besøge det officielle websted. Proferia kan købes fra København, Aarhus, Odense, Frederiksberga, Esbjerg, Gentoftea eller en anden by, ved at klikke på banneret nedenfor for at påbegynde dit køb, samt at du får en løsning fra de ubehagelige tegn på overgangsalderen nu.

 

Proferia