moduri naturale cu privire la modul de îmbunătățire a sănătății prostatei

Știi cum să îmbunătățească sănătatea prostatei în mod natural? În acest articol, vom dezvălui unele alimente, stilul de viață, și supliment care pot imbunatati sanatatea prostatei.

Privire de ansamblu rapidă cu privire la prostata.

Prostata este un jucător cheie în sistemul de reproducere masculin. Glanda este de aproximativ de mărimea unei nuci și se află chiar sub vezica urinara la barbati.

O problemă comună de sănătate astăzi este inflamația prostatei și a cancerului. Din fericire, această tulburare este complet prevenite si reversibile printr-un stil de viață sănătos.

Simptomele comune asociate cu mărirea prostatei includ urinare frecventa, urgenta urinare, dificultate de pornire, forță redusă a fluxului de urină, driblingul terminalului, golirea incompletă a vezicii și incapacitatea de a urina deloc.

Se crede că cei mai mulți oameni experimenta un anumit nivel de prostata extindere de 45 de ani, dar mulți nu au simptome. Până la vârsta de 60 de ani, se crede că 80% dintre toți bărbații se confruntă cu un fel de probleme urinare ca urmare a extinderii prostatei.

Cum de a îmbunătăți sănătatea prostatei în moduri naturale.

  1. Păstrați o greutate sanatoasa si exercitii fizice in mod regulat.
  2. Mananca mai multe fructe și legume. Tomate, pepeni verzi, grapefruitul roz, guava si papaya contin licopen, un antioxidant puternic. legume crucifere, cum ar fi broccoli, conopidă, varză, varză de Bruxelles, Bok Choy si varza creata, de asemenea, sunt alegeri bune.
  3. Includeți mai multe soia în dieta dumneavoastră din surse, cum ar fi tofu, nuci de soia sau făină de soia sau pulberi.
  4. Nu fumati.
  5. Eat more selenium-rich foods such as wheat germ, tuna, herring and other seafood and shellfish, beef liver, kidney, eggs, sunflower and sesame seeds, cashews, mushrooms, garlic and onions. Selenium reduces risk of prostate cancer.

Take special supplement for prostate.

You also need to take a supplement specifically designed to maintain and improve prostate health.

The best decision of course is to take a natural supplement, and there is no better choice today than ProstatePlus from Vita Balance. ProstatePlus is a specially formulated daily supplement to support and maintain a healthy prostate.

ProstatePlus conține ingrediente naturale cunoscute pentru a ajuta la susținerea și menținerea sănătoasă de prostata la barbati. Ingredientele includ sowpalmato, cu gheare de pisica, de asemenea, ceai verde și urzică. Fiecare ingredient este ales în mod specific pentru a oferi suport optim sanatatii prostatei.

ProstatePlus contine, de asemenea, vitamina E și vitamina B6. Vitamina E este o sursă de antioxidanți, în timp ce vitamina B6 este adesea menționată ca catalizatorul superstar pentru beneficiile sale sugerează în sporirea eficacității altor vitamine din organism.

Male Extra