Prosztata betegség tünetei és kezelése

Azonosító prosztata betegség tüneteinek korai lehet megelőzni a súlyos problémák. Ez az üzenet szól prosztata betegségek, megbeszéljük a tünetek és a kezelés.

A prosztata mirigy a férfiaknál. Ez segít, hogy a sperma, a folyadék, amely tartalmazza a sperma. A prosztata körülveszi a csövet, hogy a vizeletet távol a húgyhólyag és ki a szervezetből.

Egy fiatal férfi prosztata körülbelül akkora, mint egy dió. Lassan nő, minél nagyobb a korral. Ha nem lesz túl nagy, akkor okozhat problémákat. Ez nagyon gyakori 50 éves kor után a vének kap, annál valószínűbb, hogy a prosztata baj.

A közös prosztata betegségek

  • Prosztatagyulladás-gyulladás, általában baktériumok okozzák.
  • Kibővített prosztata, vagy jóindulatú prosztata megnagyobbodás-gyakori probléma az idősebb férfiak, amelyek okozhatnak csöpögő után vizelés, vagy kell menni gyakran, különösen éjszaka.
  • Prosztatarák-prosztatarák között gyakori az amerikai férfiak. Esélyetek-ból szerzés prosztatarák hatással lehet a kor, az emberi faj, a Családtörténeti és az étrend.

A tünetek a prosztata betegségek.

  • Prosztatagyulladás a középső vagy alsó hátfájás, gyakori vizelés, sürgősségi, fájdalom vagy égő vizelés, vizelési kell éjjel, fájdalom vagy kellemetlen érzés közötti területen a herezacskó és a végbél.
  • Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás. Jóindulatú prosztata megnagyobbodás gyakori vizelés, hirtelen kell vizelni, nehezen kezd vizelni, vizelet-inkontinencia, vizelés éjjel, csöpögő után befejezni vizelési, egy érzés, hogy a húgyhólyag nem kiürítette teljesen, erőlködés, hogy vizel, vagy próbálja kényszeríteni a vizelet ki, fájdalom, miközben a vizelési, vér a vizeletben, egy gyenge patak a vizelet.
  • Prosztatarák. Prosztatarák általában tünetmentes. De a későbbi szakaszokban, irritáció a rák terjedését okozhat: vizelet-inkontinencia, véres vizelet, fájdalom körül a medencei területen, vagy azokon a helyeken, ahol a rák terjedését, impotencia, vérszegénység, hátfájás, csontfájdalom, törések, duzzanat a lábakban.

Megelőzése és kezelése a tünetek a prosztata betegségek.

  • A diéta alacsony telített zsír-és magas gyümölcs-és zöldségfélék csökkenti a kockázatot a megnagyobbodott prosztata.
  • Prosztatarák okai valójában még ismeretlen. Azonban a szakértők ajánlom eszik az egészséges táplálkozás, sok gyümölcsöt és zöldséget, hogy megakadályozzák a rák.
  • Megelőzésére és kezelésére prosztatagyulladás, szakértők ajánlom a jó higiéniai, beleértve vezetése a pénisz tiszta.

Még egy fontos módja, hogy megakadályozzák és kezelésére a tünetek a prosztata betegségek vesz ProstaSure. Mi az ProstaSure? Ez egy természetes kiegészítése a prosztata egészségének. Az elv összetevők ProstaSure az E-vitamin, Saw Palmetto, macska karom, B6-vitamin, zöld tea és csalán.

Nincs hozzáadott anyagokat, töltőanyagok, vegyszerek, mesterséges anyagok, vagy más, nem biztonságos keverékek a ProstaSure, amely rontja az általános jólét. -Val a minden-szabályos tulajdonság, tudod megtapint biztos Mikor használó a egyenlet minden a idő.

Male Extra