Mi az oka a prosztata probléma?

Sok férfi a 30 éves kor felett alakulhat a prosztata problémák, mint a prosztata növekszik. Három fő oka a prosztata probléma.

A prosztata egy hím mirigy, a mérete és alakja egy nagy gesztenye. A romló prosztata egészségügyi vezethet vizelési problémák, merevedési zavarok, krónikus fájdalom, vagy még rosszabb.

A 3 okai prosztata probléma.

1. A prosztatagyulladás – Ez az állapot néha okozta bakteriális fertőzés. A baktérium már a gyomorban és a belekben, a baktériumok, amelyek a fertőzött húgyutak, vagy más baktériumok. Ez a forgatókönyv inkább a fiatalabb betegeknél.

Az idősebb férfiak, a fertőzés okozta katéterek helyükön maradnak hosszú ideig kórházi tartózkodás során vagy időszak a fogyatékosság.

Leggyakrabban (akár 80% -ában) nem baktériumokat valaha talált. Prosztatagyulladás előfordulhat akut formában-hirtelen fertőzés, amely nem habozik, ha egyszer már kezelt-vagy több krónikus formája, hogy tarthatnak hónapokig, vagy még hosszabb.

2. Jóindulatú prosztata hypoplasia (BPH) – tesztoszteron, a férfi hormon, termel, melléktermékek, mivel lebontja, hogy okozhat a prosztata a képre.

Egy életen át, a szöveteket a mirigy megduzzad, hogy olyan mértékben, hogy a húgycső összenyomják a táguló prosztata, és válik beesett és keskeny. Gyakran irritáció lép fel. Ez megnehezíti, hogy vizelni, akkor is, ha a húgyhólyag tele van.

3. A prosztatarák. Az okok a prosztatarák ismeretlen, de néhány kockázati tényezők, amelyeket azonosítottak közül

  • Race – Black American men have a much higher rate of prostate cancer than White American men.
  • Family history.
  • History of sexually transmitted disease.
  • Older age.
  • Diet high in animal fats.

How to maintain healthy prostate.

Fortunately, there is a supplement to maintain healthy prostate and even treat prostate problems. The supplement is ProstatePlus manufactured in the US by Vita Balance.

ProstatePlus is a product that utilizes its powerful all natural ingredients to help deliver results and keep your prostate healthy. The ingredients include green tea, vitamin B6, nettle and saw palmetto.

ProstatePlus has the following benefits:

  • This is a product that contains no chemicals, fillers or chemicals making it safe and risk free product for your own use.
  • It is helpful in reducing inflammation in your body and prostate to make you feel comfortable.
  • It leads to reduced number of times you urinates and make you live a normal life.
  • It leads to a stronger and healthy prostate due to increase blood flow in your whole system.
  • It helps in boosting urinary flow to help you that guarantee you a healthy prostate.

We recommend ProstatePlus for you because it is manufactured in an FDA approved facility. The ingredients contained in this product are all natural which makes this product safe for human consumption.

Male Extra