Mi az igazi oka az alacsony libidó a nőknél?

A szexuális vágy elvesztése a nők legnagyobb szexuális probléma, és ez még nem minden a fejüket. Itt megtudhatja az igazi oka az alacsony libidó a nőknél.

Egy tanulmány szerint, mintegy 43 százaléka a nők (míg 31 százalék a férfiak) szenvednek szexuális zavarokat az egyik vagy másik ok. Érdekes, hogy ez a gondolat, hogy tulajdonképpen alulbecsülik a tényleges szintjét a szexuális diszfunkció az USA-ban!

Alacsony libidó komoly probléma a nők számára. Sajnos, ez jött sok különböző okok miatt. Szerencsére, az alacsony stressz életmód és a tápanyagban gazdag, gyógyító táplálkozás, akkor leküzdeni a legtöbb oka nem is igazán kipróbálni.

Tudván, hogy mi okozza az alacsony libidó a nőknél segítségével még tovább.

Tünetei alacsony nemi vágy.

  1. Hiánya, a szexuális gondolatok.
  2. Hiánya, a szexuális vágy, amely nem tulajdonítható bármely más fizikai vagy pszichiátriai állapot, sem semmilyen gyógyszert.
  3. Distress hiánya miatt szexuális gondolatok vagy vágy.
  4. Szűrjük le a kapcsolat partner hiánya miatt szexuális gondolatok vagy vágy.

Melyek azok a konkrét oka az alacsony libidó a nőknél?

Sok olyan dolog is okozhat az alacsony libidó nőstény, de lehet összefoglalni a négy tényező: a fizikai tényező, pszichológiai tényező, hormonális faktor és a kapcsolat tényező.

  1. Fizikai faktor: szexuális problémák orvosi betegségek, a gyógyszerek használata, a rossz életmódbeli szokások, a műtét és a fáradtság.
  2. Pszichológiai tényező: a mentális egészségügyi problémák (például a szorongás vagy a depresszió), a stressz, a rossz testkép, alacsony önbecsülés, a történelem fizikai vagy szexuális bántalmazás és a korábbi negatív szexuális élmények.
  3. Hormonal factor: menopause, pregnancy and breast-feeding.
  4. Relationship factor: lack of connection with your partner, unresolved conflicts or fights, poor communication of sexual needs and preferences, trust issues.

Putting the desire back in women sex lives.

Changing lifestyle, thinking positively, reducing stress levels, eating healthy foods, doing regular exercises and improving relationship are the only ways to put desire back in women sex lives.

To support all these processes, you may take FertilityBlend for Women by Daily Wellness Company. This product may sound like not intended for libido, but in fact it can greatly help to increase female libido!

FertilityBlend for Women balances hormones naturally through a scientifically validated herbal/nutritional blend. This formula was created by leading researchers to optimize hormonal and menstrual cycle balance, without the effect of increased multiple births.

Hormonal balance is the main factor to obtain high libido and fertility. If you take FertilityBlend regularly and combine it with healthy lifestyle, then you will eventually say goodbye to low libido and infertility.

Fertility Blend