Menopauze en de verandering van de hormoonspiegel

Veel veranderingen in de jaren voorafgaand aan de menopauze bent gebracht door het veranderen van niveaus van hormonen die door de eierstokken, vooral oestrogeen en progesteron.

Menopauze en veranderende niveaus van hormonen.

De menopauze is een normale verandering in het leven van een vrouw wanneer haar periode stopt. Dat is de reden waarom sommige mensen menopauze “de verandering van het leven” of “de verandering.” Tijdens de menopauze een vrouw het lichaam langzaam produceert minder van de hormonen oestrogeen en progesteron te bellen.

Dit gebeurt vaak tussen de leeftijden van 45 en 55. Een vrouw heeft de menopauze bereikt wanneer zij niet een periode van 12 maanden op rij heeft gehad. Soms kan er meer oestrogeen in de premenopauze dan in het verleden kan zijn.

Oestrogeen.

Als primaire “female” hormoon, oestrogeen bevordert de groei en gezondheid van de vrouwelijke voortplantingsorganen en houdt de vagina gehydrateerd, elastische (rekbaar) en goed doorbloed. Oestrogeengehalte in het algemeen dalen in de premenopauze, maar dat doen ze in een onregelmatige wijze.

De verminderde productie van oestrogeen begin in de perimenopauze kan uw seksuele functie rechtstreeks van invloed zijn, zoals door middel van vaginale droogheid. Het kan ook doen indirect, in de vorm van opvliegers en nachtelijk zweten, die je energie kan weglopen en ondermijnen uw verlangen naar seks als gevolg.

Progesteron.

In aanvulling op oestrogeen, wordt niveaus van een ander hormoon geproduceerd door de eierstokken progesteron verandert ook tijdens uw midlife jaren.

Progesteron is een van de hormonen die fluctueren met de menstruele periode van een vrouw. Er is minder progesteron na de menopauze.

Low progesterone levels often cause hot flashes, memory loss, fatigue, tender breasts, thyroid problems, osteoporosis and weight gain.

What is hormone therapy for menopause?

Lower hormone levels in menopause may lead to hot flashes, vaginal dryness and thin bones. To help with these problems, women are often given estrogen or estrogen with progestin (another hormone).

Like all medicines, hormone therapy has risks and benefits. Talk to your doctor, nurse, or pharmacist about hormones. If you decide to use hormones, use them at the lowest dose that helps. Also use them for the shortest time that you need them.

Are natural products useful in treating symptoms of menopause?

Yes, some natural products are very helpful and safe in treating the symptoms of menopause and hormonal imbalance. One of the best natural products is Proferia.

Proferia is een natuurlijke progesteron crème met Mexicaanse wilde yam extract.

Aan te vullen met oestrogeen is niet altijd de beste oplossing, omdat oestrogeen eigenlijk de oorzaak van het probleem kan zijn. Dit hormoon is te vinden in veel van de producten die we consumeren op een dagelijkse basis, dus het kan moeilijk zijn om de bron ervan precies aan te geven om het te vermijden.

Daarom raden wij Proferia aan u. Proferia biedt progesteron om gezond hormoonspiegels, zonder de ongewenste effecten van een teveel aan oestrogeen te promoten.

Proferia is een volledig natuurlijk hormoon topisch product. Het zorgt voor een natuurlijke bron van het hormoon progesteron, een belangrijke component aan gezonde hormoonspiegels. Proferia is een veilige en effectieve hormoon balancing product dat kan helpen bij vrouwen genieten van een gezonder leven voor de menopauze en zelfs na de menopauze.

Proferia