Menopauza și schimbarea nivelurilor de hormoni

Multe schimbări în anii care au dus la menopauza sunt aduse prin schimbarea nivelurilor de hormoni produși de ovare, în principal, estrogen și progesteron.

Menopauza si nivelurile de hormoni în schimbare.

Menopauza este o schimbare normala in viata unei femei, atunci când perioada ei se oprește. De aceea, unii oameni numesc menopauza „schimbarea vieții“ sau „schimbarea“. In timpul menopauzei, corpul unei femei lent produce mai puțin de hormoni estrogen si progesteron.

Acest lucru se întâmplă de multe ori vârstele de 45 și 55. O femeie a ajuns la menopauză, atunci când ea nu a avut o perioadă de timp de 12 luni la rând între. Uneori poate exista mai mult estrogen prezente în timpul perimenopauza decât în ​​trecut.

Estrogenul.

Ca primar „feminin“ hormonul, estrogen promovează creșterea și sănătatea organelor de reproducere feminine și păstrează vagin hidratata, elastica (elastic), și bine aprovizionat cu sânge. nivelul de estrogen declin, în general, în timpul perimenopauzei, dar ele fac acest lucru într-un mod neregulat.

Producția redusă de început de estrogen din perimenopauza pot afecta funcția sexuală în mod direct, cum ar fi prin uscăciune vaginală. De asemenea, poate face acest lucru în mod indirect, sub forma de bufeuri si transpiratii nocturne, care pot golesc de energie și să submineze dorința pentru sex, ca rezultat.

Progesteronul.

In plus fata de estrogen, nivelurile de un alt hormon produs de ovare progesteronului este, de asemenea, în schimbare în timpul anilor de Activitate culturala.

Progesteronul este unul dintre hormonii care fluctuează cu menstruații lui. Există mai puțin progesteron după menopauză.

Low progesterone levels often cause hot flashes, memory loss, fatigue, tender breasts, thyroid problems, osteoporosis and weight gain.

What is hormone therapy for menopause?

Lower hormone levels in menopause may lead to hot flashes, vaginal dryness and thin bones. To help with these problems, women are often given estrogen or estrogen with progestin (another hormone).

Like all medicines, hormone therapy has risks and benefits. Talk to your doctor, nurse, or pharmacist about hormones. If you decide to use hormones, use them at the lowest dose that helps. Also use them for the shortest time that you need them.

Are natural products useful in treating symptoms of menopause?

Yes, some natural products are very helpful and safe in treating the symptoms of menopause and hormonal imbalance. One of the best natural products is Proferia.

Proferia este o crema progesteron natural care conține extract mexican yam sălbatic.

Suplimentarea cu estrogen nu este întotdeauna cea mai bună soluție, deoarece estrogenul poate fi de fapt cauza problemei. Acest hormon se găsește în multe dintre produsele pe care le consumăm pe o bază de zi cu zi, astfel că poate fi greu de identificat cu precizie sursa de ea pentru ao evita.

De aceea, vă recomandăm să vă Proferia. Proferia ofera progesteron pentru a promova nivelurile de hormoni sănătoși, fără efectele nedorite ale excesului de estrogen.

Proferia este un produs complet natural, hormon de actualitate. Acesta oferă o sursă naturală a hormonului progesteron, un element cheie pentru nivelurile de hormoni sănătoși. Proferia este un produs hormon de echilibrare sigur și eficient, care poate ajuta femeile bucura de o viata mai sanatoasa inainte de menopauza si chiar si dupa menopauza.

Proferia
Menopauza și schimbarea nivelurilor de hormoni