Menopauza és a változás a hormon szintje

Sok változás az évek során vezető menopauza által előidézett változó hormonok szintjének a petefészkek által termelt, elsősorban az ösztrogén és progeszteron.

Menopauza és a változó hormonok szintje.

Menopauza egy normális változás egy nő életében, amikor ő ideje megáll. Ezért néhány ember hívja a menopauza „a változás az élet”, vagy „a változás.” Menopauza során a női szervezetben lassan termel kevesebb az ösztrogén- és progeszteron.

Ez gyakran előfordul közötti korosztály a 45 és 55. Egy nő elérte a menopauza, amikor még nem volt egy olyan időszak 12 hónapig a sorban. Néha nem lehet több az ösztrogén során jelen perimenopause, mint a múltban.

Az ösztrogén.

Mivel az elsődleges „női” hormon, az ösztrogén elősegíti a növekedést és az egészség a női nemi szervek, és tartja a hüvely hidratált, elasztikus (rugalmas), és jól ellátott vérrel. Ösztrogén szintje általában csökken során menopauzát, de akkor ezt a szabálytalan módon.

A csökkent ösztrogén termelését elején a menopauzát hatással lehet a szexuális funkciót közvetlenül, mint például keresztül hüvelyszárazság. Azt is erre közvetve formájában hőhullámok és az éjszakai izzadás, amely csatorna az energia, és aláássák a szexuális vágy eredményeként.

Progeszteron.

Amellett, hogy az ösztrogén, szinten egy másik hormon a petefészek által termelt-progeszteron is változik alatt midlife év.

A progeszteron az egyik a hormonok, hogy ingadozik a menstruációs időszakban. Van kevesebb progeszteron a menopauza után.

Low progesterone levels often cause hot flashes, memory loss, fatigue, tender breasts, thyroid problems, osteoporosis and weight gain.

What is hormone therapy for menopause?

Lower hormone levels in menopause may lead to hot flashes, vaginal dryness and thin bones. To help with these problems, women are often given estrogen or estrogen with progestin (another hormone).

Like all medicines, hormone therapy has risks and benefits. Talk to your doctor, nurse, or pharmacist about hormones. If you decide to use hormones, use them at the lowest dose that helps. Also use them for the shortest time that you need them.

Are natural products useful in treating symptoms of menopause?

Yes, some natural products are very helpful and safe in treating the symptoms of menopause and hormonal imbalance. One of the best natural products is Proferia.

Proferia is a natural progesterone cream containing Mexican wild yam extract.

Supplementing with estrogen isn’t always the best solution, because estrogen can actually be the cause of the problem. This hormone is found in many of the products we consume on a daily basis, so it can be hard to precisely identify the source of it in order to avoid it.

That’s why we recommend Proferia to you. Proferia provides progesterone to promote healthy hormone levels without the unwanted effects of excess estrogen.

Proferia is an all-natural, topical hormone product. It provides a natural source of the progesterone hormone, a key component to healthy hormone levels. Proferia is a safe and effective hormone balancing product that can help women enjoy a healthier life before menopause and even after menopause.

Proferia