Mellfelvarrás műtét nélkül is lehetséges

Akkor sem megy kés alá, hogy farag a mell, vagy alkalmazza természetes trükköt mellfelvarrás műtét nélkül.

Nézzünk szembe a tényekkel: nem mindenki hajlandó alávetni sebészeti mellfelvarrás, csak hogy perkier mellek. Mivel ez még mindig egy invazív eljárás, magában hordozza annak kockázata, hogy esetleg nem elhanyagolható mindenkinek.

Mégis, akkor próbáljon meg néhány nem-sebészeti mellfelvarrás alternatívák.

Az okok a megereszkedett mellek

  • Kor.
  • Gyors fogyás.
  • A helytelen táplálkozás és életmód.

Minden az okok, kivéve öregedés, meg lehet előzni. De mivel te itt vagyok, találgatás a probléma már jelen van. Tehát a következőket lehet tenni annak érdekében, hogy a helyzet javítása nélkül a műtét.

Mindent összevetve, ez feltétlenül lehetséges, hogy a cég, és szép mellek vissza műtét nélkül. Lehet, hogy hosszabb időt vesz igénybe, és több munkát, de ez határozottan biztonságosabb, és barátságosabb a pénztárca.

Négy trükk a mellnagyobbításra műtét nélkül

  1. Mell megnagyobbodásgyakorlatok: Természetes mell felvarrás gyakorlatok, mint a mellkas press-up, push-up és mellkasi légy segít erősíteni az izmok alatt a mell.

Ha rendszeresen történik, ezek a gyakorlatok emelje fel a droopy vagy zsíros mellszobor, és úgy néz ki, teljesebb és feszesebb.

  1. Viseljen egy jó illeszkedő melltartó: A legtöbb nő vállat vont le annak fontosságát, hogy visel egy megfelelően felszerelt melltartó, de fontos, ha azt szeretné, hogy fenntartsák a formáját és feszességét a mell.

Lehet, hogy meglepett, de a megfelelően felszerelt melltartó természetesen emelje fel a melleket, és azokat meg vonzó. Sok nő nincs tisztában a saját mell méretét.

  1. Mellnagyobbító szivattyúk: Mellnagyobbító szivattyúk széles körben használják a nők, akik vágynak a természetes melllift nélkül invazív technikákat. Ezek a szivattyúk munka alkalmazásával nyomást gyakorol a mell, ami kiváltja a növekedést a mell szöveteiben.
  2. Mellnövelő krém: Masszírozza a mell mell megnagyobbodása krém még egy biztonságos módja annak, hogy melllift műtét nélkül.

A krémnek azonban természetes hatóanyagokból kell állnia, amelyek kiváltják az ösztrogén termelését és serkentik az emlőszövetek növekedését, ami viszont növeli a mellek méretét és feszességét.

Brestrogen: a leginkább ajánlott mellnövelő krém

Brestrogen krém egy non-invazív erő csomagolt növényi alapú készítmény. Ez felemeli, erősíti és növeli a mell megjelenését néhány hét alatt. Ez növeli a mellek 1 csésze mérete 6-7 héten belül, és két csésze hat hónap alatt. A krém szagtalan, így egy egyszerű és kényelmes termék az Ön számára.

Brestrogen összetevők tartalmaznak több természetes kivonatok, hogy sok nő azt állítják, hogy nagyon hatékony, amikor a mell alakjának és méretének növelése. A termék legfontosabb összetevője a Pueraria Mirifica. Nő Thaiföldön, és már régóta használják, hogy megakadályozzák vagy gyógyítsák sok egészségügyi problémák.

Pueraria Mirifica tartalmaz egy csomó fitoösztrogének, hogy a munka hasonlóan ösztrogén, amely a természetes hormon a szervezetben, hogy a mell nő. Fitoösztrogének is növeli a vér áramlását a szövetekben, és segít a mellszövet, hogy átalakítsa, és lesz feszesebb és nagyobb méretű.

Mivel a brestrogen műtét vagy mesterséges összetevők nélkül is képes ilyen mértékű növekedést létrehozni, ez nyilvánvalóan a legjobb megoldás azoknak a nőknek, akik nagyobb és feszesebb melleket szeretnének. Ezért világszerte nők ezrei bíznak ebben a csodálatos krémben: valóban varázslatos.