MaxSize

MaxSize gel recensioner: för vem är den här kräm för

Ämnet i denna artikel handlar om MaxSize gelrecensioner. MaxSize är en tunn gel som kan appliceras på könsorganet före kön.

I stället för att vara en tjock grädde, är MaxSize mer som en tunn gel med tillräckligt mycket kropp för att hålla det från att vara rinnande. Också för att detta är tänkt för förbättring, förvänta dig inte att det ska vara halt mycket länge (det är inte ett smörjmedel) för ökad spänning och förbättrad erektionskvalitet.

Ingredienserna

En av huvudingredienserna, butea superba, är en naturlig förstärkare. Vissa egenskaper inom denna ingrediens gör det möjligt att främja korrekt sexuell funktion och hjälp med sådana saker som erektil dysfunktion.
Niacin är en annan stor del av denna formel, eftersom den också är känd för sina erektionsförbättrande förmågor. Andra ingredienser i MaxSize inkluderar pepparmyntsolja, aloe vera, mentol, propylenglykol, dimetikon, polysorbat-80, glycerin, karbomer, diazolidinylurea och trometamin.

För vem är MaxSize gel för

MaxSize en månad leverans har en 5 oz. rörkräm och genom att använda denna formel bör användaren uppleva erektionskvalitet att öka för hårdare och hårdare erektilfunktion.
Tillverkaren nämner att när man sprang genom “kliniska försök”, sålde män som deltog i erfaren sexuell uthållighet för att förbättra för högre prestationsnivå.
Denna MaxSize hävdar att det är helt naturligt och kan användas för att njuta av bättre sex för både män och din partner.
De sa också att jag själv som kundanvändare kan använda den i samband med penisövningarna utan att vara “oljig eller fet” men som smörjgel.
Vi älskar att MaxSize inte lämnar en fet eller klibbig rest. Medan den fungerar, torkar den som en vanlig fuktkräm. När det väl absorberats, var de förbättrade effekterna ganska bra och du får njuta av den övergripande upplevelsen.
Ett annat plus till denna produkt är att det är vattenbaserat. Om du av någon anledning använder för mycket eller behöver ta bort eventuellt överskott från dina händer, rengör det lätt med en fuktig tvättduk.
Vägbeskrivning: Massage önskad mängd direkt till könsområdet. Sensation börjar omedelbart. Partners kan också märka ökat nöje och känsla.

Slutsats av MaxSize gel recensioner

Vi tror att någon kille kan använda MaxSize och få något av det. Applicera det precis före kön eller när som helst och bara njut av dess effekter. De med mild erektil dysfunktion kan få mer.

MaxSize