MaxSize gel beoordelingen: voor wie is deze crème voor

Het onderwerp van dit artikel gaat over MaxSize gel beoordelingen. MaxSize is een dunne gel die vóór geslachtsgemeenschap op het genitale gebied kan worden aangebracht.

In plaats van een dikke crème, is MaxSize meer een dunne gel met voldoende body om te voorkomen dat hij vloeibaar wordt. Ook, omdat dit bedoeld is voor verbetering, verwacht niet dat het heel lang glad blijft (het is geen smeermiddel) voor verhoogde opwinding en verbeterde erectiekwaliteit.

De ingrediënten

Een van de hoofdingrediënten, butea superba, is een natuurlijke versterker. Bepaalde eigenschappen binnen dit ingrediënt laten het toe om het juiste seksuele functioneren te bevorderen en helpen bij dingen als erectiestoornissen.
Niacine is een ander groot deel van deze formule omdat het ook bekend staat om zijn erectieverhogende vermogens. Andere ingrediënten in MaxSize zijn pepermuntolie, aloë vera, menthol, propyleenglycol, dimethicon, polysorbaat-80, glycerine, carbomeer, diazolidinylureum en tromethamine.

Voor wie is MaxSize-gel bedoeld

De levering van MaxSize voor één maand draagt ​​een 5 oz. tube cream en door gebruik te maken van deze formule, moet de gebruiker erectiekwaliteit ervaren om te verhogen voor een hardere en hardere erectiele functie.
De fabrikant vermeldt dat mannen die deelnamen aan “clinical-trials”, ervaren seksueel uithoudingsvermogen hadden om zich te verbeteren voor een hoger prestatieniveau.
Deze MaxSize claimt dat het allemaal natuurlijk is en kan worden gebruikt om te genieten van betere seks voor zowel de man als je partner.
Ze zeiden ook dat ik als klantgebruiker het in combinatie met de penisoefeningen kan gebruiken zonder ‘olieachtig of vettig’ te zijn, maar als een glijmiddel.
We houden ervan dat MaxSize geen vettig of plakkerig residu achterlaat. Tijdens het inwerken droogt het net als een gewone moisturizer. Zodra het volledig werd opgenomen, waren de verhogende effecten vrij goed en zult u genieten van de algehele ervaring.
Een ander pluspunt van dit product is dat het op water is gebaseerd. Als u om wat voor reden dan ook te veel gebruikt of als u overtollige handen moet verwijderen, ruimt dit gemakkelijk op met een vochtig washandje.
Aanwijzingen: Masseer de gewenste hoeveelheid rechtstreeks naar de geslachtsdelen. De sensatie begint onmiddellijk. Partners kunnen ook meer plezier en sensatie ervaren.

Conclusie van MaxSize gel beoordelingen

Wij geloven dat elke persoon MaxSize kan gebruiken en er iets van kan krijgen. Pas het toe net voor seks of op elk moment en geniet gewoon van de effecten ervan. Degenen met milde erectiestoornissen kunnen meer krijgen.

MaxSize